Καβάλα: Τρεις συλλήψεις για χασισόδεντρα και βάζα με χασίς

Καβάλα: Τρεις συλλήψεις για χασισόδεντρα και βάζα με χασίς

Κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 0,30 εκατοστών και δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,4 γραμμαρίων

Καβάλα: Τρεις συλλήψεις για χασισόδεντρα και βάζα με χασίς
Σε έναν χώρο έξω από το σπίτι του στην Ελευθερούπολη Καβάλας καλλιεργούσε μια μικρή χασισοφυτεία και έκρυβε την παραγωγή της, ένας 49χρονος ο οποίος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών.

Στο συγκεκριμένο σημείο, κατασχέθηκαν οκτώ δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,20 ως 0,30 εκατοστών και δύο συσκευασίες που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη βάρους 9,4 γραμμαρίων. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας κατηγορούμενος για καλλιέργεια και κατοχή ναρκωτικών.

Κλείσιμο
Στον ίδιο εισαγγελέα οδηγήθηκαν ακόμη ένας 47χρονος τον οποίο συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Δίωξης στο σπίτι του στην πόλη της Καβάλας να κρύβει ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 339,5 γραμμαρίων σε δύο γυάλινα βάζα και ένα πλαστικό δοχείο και ένας 39χρονος που είχε άλλα τρία γυάλινα βάζα και μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 149,6 γραμμαρίων, κατεργασμένη κάνναβη βάρους πέντε γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης