Πτολεμαΐδα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε την ηλικιωμένη που φρόντιζε

Πτολεμαΐδα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε την ηλικιωμένη που φρόντιζε

Μετά από πολυετείς έρευνες, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι η 33χρονη Ελληνίδα στην οποία ο 30χρονος είχε αναθέσει την καθημερινή φροντίδα της μητέρας του είχε… μακριά χέρια

Πτολεμαΐδα: Οικιακή βοηθός ξάφριζε την ηλικιωμένη που φρόντιζε
Χρειάστηκε να περάσουν σχεδόν τρία χρόνια για να επιβεβαιωθούν οι υποψίες του 30χρονου γιού μιας ηλικιωμένης από την Πτολεμαΐδα, ότι για τη μυστηριώδη εξαφάνιση μετρητών και χρυσαφικών από το σπίτι της μητέρας του ήταν η υπαίτια η… οικιακή βοηθός!

Οι έρευνες είχαν ξεκινήσει από τότε που έκανε καταγγελία στην τοπική Ασφάλεια, καταθέτοντας ότι σταδιακά από το Νοέμβριο του 2013 ως τον Δεκέμβριο του 2014 είχαν κλαπεί από το σπίτι της 66χρονης μητέρας του χρήματα και χρυσαφικά συνολικής αξίας 9.250 ευρώ.

Κλείσιμο
Μετά από πολυετείς έρευνες, η υπόθεση εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς, που διαπίστωσαν ότι η 33χρονη Ελληνίδα στην οποία ο 30χρονος είχε αναθέσει την καθημερινή φροντίδα της μητέρας του είχε… μακριά χέρια! Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης, αλλά δεν συνελήφθη ελλείψει αυτοφώρου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης