Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από την ΑΔΕΔΥ κατά του Υπερταμείου και των ιδιωτικοποιήσεων

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από την ΑΔΕΔΥ κατά του Υπερταμείου και των ιδιωτικοποιήσεων

Η ΑΔΕΔΥ ασκεί σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για την απόφαση της να μεταφέρει την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την ΕΛΒΟ και τις Κτιριακές Υποδομές, στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) που θα λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» του Υπερταμείου

Συλλαλητήριο στο Σύνταγμα από την ΑΔΕΔΥ κατά του Υπερταμείου και των ιδιωτικοποιήσεων
Την ώρα που ψηφίζονται τα προαπαιτούμενα για την εκταμίευση της υποδόσης των 2,8 δις, μέσα στα οποία συμπεριλαμβάνεται και η αποκρατικοποίηση των έξι ΔΕΚΟ που θα ενταχθούν στο λεγόμενο Υπέρταμειο, η ΑΔΕΔΥ διοργανώνει παλλαϊκό συλλαλητήριο έξω από την Βουλή. 

Η ΑΔΕΔΥ ασκεί σκληρή κριτική στην Κυβέρνηση για την απόφαση της να μεταφέρει την ΕΥΔΑΠ, την ΕΥΑΘ, τη ΔΕΗ, το ΑΤΤΙΚΟ ΜΕΤΡΟ, την ΕΛΒΟ και τις Κτιριακές Υποδομές, στην Εταιρεία Δημοσίων Συμμετοχών (ΕΔΗΣ) που θα λειτουργεί υπό την «ομπρέλα» του Υπερταμείου.




Κλείσιμο
Δείτε τις δηλώσεις της Ζ. Κωνσταντοπούλου και του Π. Λαφαζάνη





«Πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταβίβαση αξιών και το μεγαλύτερο ξεπούλημα εθνικού πλούτου στα χρονικά της χώρας μας, το οποίο, μάλιστα, κατευθύνει τους πιο στρατηγικούς και ζωτικούς τομείς-κλειδιά του τόπου στους ιδιώτες!», αναφέρεται χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της. 

Στο σημερινό συλλαλητήριο συμμετέχει  και και η ΓΕΝΟΠ, διαμαρτυρόμενη για την μεταφορά πακέτου μετοχών της ΔΕΗ στο Υπερταμείο. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης