Στελέχη διοίκησης για το ΕΣΥ αναζητεί το υπουργείο Υγείας

Στελέχη διοίκησης για το ΕΣΥ αναζητεί το υπουργείο Υγείας

Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για έως τρεις θέσεις και σε έως δύο Υγειονομικές Περιφέρειες

Στελέχη διοίκησης για το ΕΣΥ αναζητεί το υπουργείο Υγείας
Με προκήρυξή του το υπουργείο Υγείας θέτει σε κίνηση και πάλι τη διαδικασία της κάλυψης 23 θέσεων διοικητών και αναπληρωτών διοικητών για ισάριθμα νοσοκομεία της χώρας.
 
Συγκεκριμένα, αναζητούνται διοικητές για τα νοσοκομεία «Σκυλίτσειο» Χίου, Πέλλας και Ανατολικής Αχαΐας και αναπληρωτές διοικητές για το Εθνικό Κέντρο Αποκατάστασης, το «Κοργιαλένειο Μπενάκειο» και το «Γ. Γεννηματάς» στην Αττική, για τα νοσοκομεία Νάουσας, Ληξουρίου, Λαμίας, ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης, «Χατζηκώστα» Μεσολογγίου.
 
Κλείσιμο
Ζητούνται, επίσης, διοικητές και αναπληρωτές για 12 νοσοκομεία των οποίων η θητεία λήγει έως το τέλος του έτους. Όπως αναφέρεται στην προκήρυξη, η κάλυψη θα γίνει μετά τη λήξη της θητείας των ήδη υπηρετούντων.
 
Πρόκειται για τα στελέχη διοίκησης των νοσοκομείων «Κοργιαλένειο Μπενάκειο», Παίδων «Η Αγία Σοφία» και «Αγλαϊα Κυριακού», «Ιπποκράτειο» και «Τζάνειο» στην Αττική, καθώς και εννέα άλλων νοσοκομείων της περιφέρειας (Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων, νοσοκομείο Καλαμάτας, Φιλιατών, Λακωνίας, «Αχιλλειοπούλειο» Βόλου, «Γ. Παπανικολάου» Κύμης – Χαλκίδας – Καρύστου – Κύμης και «Παναγία η Βοήθεια» Πάτρας).
 
Κάθε υποψήφιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για έως τρεις θέσεις και σε έως δύο Υγειονομικές Περιφέρειες. Η ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων λήγει την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2016 και ώρα 15:00.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης