Θεσσαλονίκη: 47χρονος έπαιρνε 1.000-2.000 ευρώ για να βγάζει μετανάστες από τη χώρα

Θεσσαλονίκη: 47χρονος έπαιρνε 1.000-2.000 ευρώ για να βγάζει μετανάστες από τη χώρα

Ο συλληφθείς, εντοπίστηκε στην Ν.Ε.Ο. Ευζώνων - Θεσσαλονίκης, να μεταφέρει με φορτηγό, 18 αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων 5 ανήλικους

Θεσσαλονίκη: 47χρονος έπαιρνε 1.000-2.000 ευρώ για να βγάζει μετανάστες από τη χώρα
Αστυνομικοί της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης, συνέλαβαν χθες, 47χρονο αλλοδαπό, ο οποίος, αποσκοπούσε στη διευκόλυνση της παράνομης εξόδου από την ελληνική επικράτεια, 18 αλλοδαπών.

Σε βάρος του συλληφθέντα, σχηματίσθηκε δικογραφία για το αδίκημα της «διευκόλυνση εξόδου υπηκόων τρίτων χωρών από τη χώρα».

Κλείσιμο
Ειδικότερα, χτες το βράδυ, πραγματοποιήθηκε οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία ο συλληφθείς, εντοπίστηκε στην Ν.Ε.Ο. Ευζώνων - Θεσσαλονίκης, να μεταφέρει με φορτηγό, 18 αλλοδαπούς, μεταξύ των οποίων 5 ανήλικους, με στόχο να τους διευκολύνει να βγουν από την ελληνική επικράτεια.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τελικός προορισμός των αλλοδαπών, ήταν άλλες  χώρες της Ευρώπης, ενώ για τη μεταφορά τους, θα κατέβαλαν, μέσω συγγενών τους, χρηματικά ποσά που κυμαίνονταν από 1.000 έως 2.000 ευρώ.

Κατασχέθηκαν, από την κατοχή του συλληφθέντα, ένα κινητό τηλέφωνο και το χρηματικό ποσό των 100 ευρώ, καθώς και το όχημα.

Ο συλληφθείς, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης