Αλλοδαποί έφερναν λαθραία καύσιμα από τη Βουλγαρία

Αλλοδαποί έφερναν λαθραία καύσιμα από τη Βουλγαρία

Δράστες ένας 32χρονος Ρουμάνος και ένας 66χρονος Βούλγαρος

Αλλοδαποί έφερναν λαθραία καύσιμα από τη Βουλγαρία
Ως τώρα, τα κρούσματα εισαγωγής λαθραίας βενζίνης από τη Βουλγαρία αφορούσαν μόνο Έλληνες, οι οποίοι επισκέπτονταν την γειτονική χώρα. Τώρα, άρχισαν και οι αλλοδαποί να περνούν στο ελληνικό έδαφος με λαθραία καύσιμα!

Μέσα σε λίγη ώρα, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κομοτηνής που έκαναν ελέγχους στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης στη Νυμφαία Ροδόπης, εντόπισαν δυο κρούσματα μεταξύ οδηγών που έρχονταν από τη Βουλγαρία. Στο πρώτο από αυτά, ένας 32χρονος Ρουμάνος μετέφερε μέσα στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του έξι πλαστικά δοχεία, που περιείχαν 120 λίτρα πετρέλαιο και «ξέχασε» να τα δηλώσει στο Τελωνείο!

Κλείσιμο
Το ίδιο έκανε και ένας 66χρονος Βούλγαρος που ήρθε με Ι.Χ. αυτοκίνητο από την πατρίδα του και διαπιστώθηκε ότι είχε κρύψει στο εσωτερικό του δυο μεταλλικά δοχεία που περιείχαν 40 λίτρα βενζίνης. Οι ποσότητες βενζίνης και πετρελαίου κατασχέθηκαν για να υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί, ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης με τις δικογραφίες για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα που σχηματίστηκαν σε βάρος τους.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης