Πουλούσαν κινητά και tablet που έκλεβαν από το ίδιο μαγαζί

Πουλούσαν κινητά και tablet που έκλεβαν από το ίδιο μαγαζί

Οι δύο δράστες τουλάχιστον δυο φορές είχαν μπει σε ώρα λειτουργίας του καταστήματος και είχαν αρπάξει ακριβές συσκευές τις οποίες στη συνέχεια πούλησαν

Πουλούσαν κινητά και tablet που έκλεβαν από το ίδιο μαγαζί
Εφιάλτης είχαν γίνει για τους υπεύθυνους ενός καταστήματος ηλεκτρονικών ειδών στο Ηράκλειο ένας 19χρονος και ο 38χρονος συνεργός του, που τουλάχιστον δυο φορές είχαν μπει σε ώρα λειτουργίας του και είχαν αρπάξει ακριβές συσκευές τις οποίες στη συνέχεια πούλησαν!

Την τελευταία φορά, την περασμένη Δευτέρα, ο νεότερος σε ηλικία μπήκε στο κατάστημα, άρπαξε δύο κινητά συνολικής αξίας 500 ευρώ, βγήκε τρέχοντας έξω και διέφυγε με το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο συνεργός του. Ένα από τα κλεμμένα κινητά, πουλήθηκε λίγο αργότερα σε έναν 36χρονο και βρέθηκε όταν εξιχνιάστηκε η κλοπή. Μάλιστα, ο αγοραστής κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος. 

Κλείσιμο
Οι δράστες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και προσήχθησαν στην Ασφάλεια, όπου εξιχνιάστηκε και η προηγούμενη κλοπή που είχαν διαπράξει στο ίδιο μαγαζί και με τον ίδιο τρόπο, στις 25 Αυγούστου. Τότε, ο 19χρονος είχε αρπάξει ένα tablet αξίας 400 ευρώ και το πούλησαν σε έναν 33χρονο στην κατοχή του οποίου βρέθηκε. Ο   εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ηρακλείου άσκησε στους δράστες δίωξη και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης