Βόλος: Ζευγάρι συνελήφθη με όπλα, ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Βόλος: Ζευγάρι συνελήφθη με όπλα, ναρκωτικά και λαθραίο καπνό

Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες ένα κυνηγετικό όπλο που είχε πριονισμένη κάννη και λαβή όπως του πιστολιού και ένα αεροβόλο πιστόλι replica με γεμιστήρα

Βόλος: Ζευγάρι συνελήφθη με όπλα, ναρκωτικά και λαθραίο καπνό
Ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες στα σπίτια ενός ζευγαριού Ελλήνων στο Βόλο, έκαναν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών μετά από πληροφορίες ότι έκαναν διακίνηση ναρκωτικών και αδασμολόγητου καπνού. Όμως, πιο σημαντικά ευρήματα ήταν τα όπλα που είχαν στην κατοχή τους.

 Οι αστυνομικοί εξετάζουν αν είχαν χρησιμοποιηθεί σε άλλες παράνομες ενέργειες ένα κυνηγετικό όπλο που είχε πριονισμένη κάννη και λαβή όπως του πιστολιού και ένα αεροβόλο πιστόλι replica με γεμιστήρα, ενώ κατέσχεσαν ακόμη τρία φυσίγγια, μία αμπούλα αερίου και 105 μεταλλικά σφαιρίδια. Ο 40χρονος και η 37χρονη σύντροφός του είχαν ακόμη στα σπίτια τους αφορολόγητο χύμα καπνό βάρους 354 γραμμαρίων, μικροποσότητες ακατέργαστης κάνναβης και αρκετούς σπόρους. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Βόλου τους άσκησε δίωξη κατά περίπτωση για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα, κατοχή ναρκωτικών και παράνομη οπλοκατοχή.

Κλείσιμο
 *** Στη σύλληψη ενός 37χρονου οδήγησε τους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών η έρευνα που έκαναν στην κατοικία του, στην περιοχή Αγίου Κωνσταντίνου Αγρινίου, όπου κατέσχεσαν 159 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και 655 γραμμάρια αδασμολόγητου καπνού. Ο 37χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης