Πέπλο μυστηρίου για την τέταρτη άδεια

Πέπλο μυστηρίου για την τέταρτη άδεια

Η δημοπρασία βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται να ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ωρών - Κινητικότητα αργά το βράδυ: περιπολικό παρέλαβε φάκελο από υπάλληλο της Γενικής Γραμματείας - Επί τόπου και οι οικογένειες των υποψήφιων καναλαρχών

Πέπλο μυστηρίου  για την τέταρτη άδεια
Πέπλο μυστηρίου καλύπτει τις τελευταίες ώρες τη δημοπράτηση της τέταρτης και τελευταίας τηλεοπτικής άδειας, μια διαδικασία που έχει ξεκινήσει από το πρωί της Πέμπτης και δεν έχει ακόμη ολοκληρωθεί. Η κυβέρνηση εξακολουθεί να αρνείται την παραμικρή πληροφόρηση για την πορεία του τελευταίου γύρου του διαγωνισμού, αλλά σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, η δημοπρασία εξελίσσεται και θα ολοκληρωθεί εντός των προσεχών ωρών.

Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις η δημοπράτηση της τελευταίας άδειας πραγματοποιείται σε ηλεκτρισμένο κλίμα  και λόγω της μεγάλης διάρκειας της διαδικασίας, δεν αποκλείεται κάποια στιγμή να διακόπηκε άγνωστο για πόσο χρόνο και να επανεκκίνησε.  Ωστόσο, ακόμη κι αν είναι έτσι, θεωρείται πλέον απίθανο να διακοπεί εκ νέου και να συνεχισθεί και πάλι από το πρωί, καθώς κάτι τέτοιο δεν προβλεπόταν από τα συμφωνηθέντα, ενώ και η κόπωση όλων των εμπλεκομένων θα πρέπει να έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα. Μιλώντας πριν από λίγο στο protothema.gr αρμόδια κυβερνητική πηγή, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η διαδικασία θα ολοκληρωθεί απόψε έστω κι αν χρειασθεί να φτάσουμε στα ξημερώματα.

Κλείσιμο
Κινητικότητα...

Αργά το βράδυ υπήρξε κινητικότητα, καθώς περιπολικό παρέλαβε φάκελο από υπάλληλο της Γραμματείας και αναχώρησε προς άγνωστο προορισμό. Πρέπει να σημειωθεί ότι έξω από τον χώρο που διεξάγεται ο διαγωνισμός έχουν σπεύσει και οικογένειες των υποψήφιων καναλαρχών.








Η δημοπράτηση της τέταρτης άδειας ξεκίνησε από το πρωί της Πέμπτης και αν δεν διακόπηκε για ώρες, φαίνεται ότι θα ξεπεράσει το ρεκόρ του πρώτου γύρου όπου η πρώτη τηλεοπτική άδεια κατακυρώθηκε έπειτα από μάχη των υποψηφίων επί δεκαπέντε ολόκληρες ώρες. Ταυτόχρονα, από τα μεσάνυχτα και μετά στους πέντε ορόφους που έχουν εγκατασταθεί οι διαγωνιζόμενοι εμφανίζονται ανθρώπινες φιγούρες να περπατούν ή να στέκονται όρθιοι μπροστά στα παράθυρα γεγονός που μαρτυρά ότι στη διαγωνιστική διαδικασία έχουν απομείνει πλέον ελάχιστοι υποψήφιοι. Το τέλος του διαγωνισμού θα σημάνει όταν θα εκδοθεί κυβερνητική ανακοίνωση στην οποία θα αναφέρονται οι τέσσερις υπερθεματιστές και το τελικό τίμημα που πρόσφεραν για την απόκτηση κάθε τηλεοπτικής άδειας. Λόγω της διάρκειας του συνόλου του διαγωνισμού που έχει ήδη συμπληρώσει 71 ώρες εκτιμάται ότι το τελικό τίμημα της κάθε άδειας έχει φτάσει σε ιδιαίτερα υψηλά επίπεδα προκαλώντας, προφανώς, την ικανοποίηση της κυβέρνησης αφού αυτός ήταν και ο βασικός στόχος της επίπονης αυτής διαδικασίας.

Νεώτερα σε λίγο!








Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης