Λέσβος: Αναγνώρισε αυτόν που μπήκε από το παράθυρό της

Λέσβος: Αναγνώρισε αυτόν που μπήκε από το παράθυρό της

Όπως κατήγγειλε η 42χρονη στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, πρόκειται για έναν 49χρονο ο οποίος είχε μπει κρυφά στο σπίτι της μέρα- μεσημέρι για να κλέψει, πιστεύοντας ότι εκείνη έλειπε

Λέσβος: Αναγνώρισε αυτόν που μπήκε από το παράθυρό της
Οι κραυγές τρόμου της 42χρονης ιδιοκτήτριας ενός σπιτιού στην κοινότητα Αγία Παρασκευή της Λέσβου, έτρεψαν σε φυγή τον επίδοξο διαρρήκτη που αποπειράθηκε να τρυπώσει μέσα από το ανοιχτό παράθυρο! Μάλιστα, η γυναίκα αναγνώρισε τον δράστη.

Όπως κατήγγειλε αμέσως μετά η 42χρονη στους αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, πρόκειται για έναν 49χρονο ο οποίος είχε μπει κρυφά στο σπίτι της μέρα- μεσημέρι για να κλέψει, πιστεύοντας ότι εκείνη έλειπε. Οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον φερόμενο ως δράστη, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν και σχημάτισαν δικογραφία για απόπειρα κλοπής σε βάρος του, την οποία υπέβαλαν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Κλείσιμο
*** Ούτε που κατάλαβε μια ηλικιωμένη γυναίκα πώς έφυγε από το λαιμό της η χρυσή αλυσίδα που φορούσε! Μόνο όταν είδε ένα νεαρό να τρέχει κρατώντας την, συνειδητοποίησε ότι την είχε πλησιάσει χωρίς να τον αντιληφθεί ενώ περπατούσε σε ένα δρόμο στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας και την είχε αρπάξει. Η 84χρονη άρχισε να φωνάζει και, για καλή της τύχη, κοντά βρίσκονταν άνδρες της Ασφάλειας που κατάφεραν να εγκλωβίσουν τον 29χρονο και να τον συλλάβουν. Η κλεμμένη αλυσίδα βρέθηκε στην κατοχή του και αποδόθηκε στο θύμα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης