Άρπαζαν μέταλλα από αποθήκη του Δήμου Άρτας

Άρπαζαν μέταλλα από αποθήκη του Δήμου Άρτας

Οι δράστες έπιασαν… δουλειά πρωί- πρωί στις δημοτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Περιφερειακή οδό της Άρτας και άρχισαν να «σηκώνουν» διάφορα παλιά αντικείμενα και είδη scrap, όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ

Άρπαζαν μέταλλα από αποθήκη του Δήμου Άρτας
Οργανωμένη επιδρομή έκανε μια πολυμελής σπείρα «κυνηγών» χαλκού αποτελούμενη από τσιγγάνους και Αλβανούς στον χώρο όπου φυλάσσονται ανακυκλώσιμα υλικά του Δήμου Άρτας και άρχισαν να τα φορτώνουν σε ένα φορτηγό για να τα πουλήσουν!

Οι δράστες έπιασαν… δουλειά πρωί- πρωί στις δημοτικές εγκαταστάσεις που βρίσκονται στην Περιφερειακή οδό της Άρτας και άρχισαν να «σηκώνουν» διάφορα παλιά αντικείμενα και είδη scrap, όταν έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. οι οποίοι περιπολούσαν στην ευρύτερη περιοχή.

Κλείσιμο
Οι επτά τσιγγάνοι -πέντε άνδρες και δύο γυναίκες ηλικίας 19 ως 56 χρόνων- και οι δυο Αλβανοί ηλικίας 31 και 38 χρόνων συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που τους παρέπεμψε εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας με την κατηγορία της απόπειρας κλοπής ενώ το φορτηγό τους κατασχέθηκε και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν σε αρμόδιο δημοτικό υπάλληλο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης