Θρίλερ με δολοφονία Αλβανού στην Καρδίτσα

Θρίλερ με δολοφονία Αλβανού στην Καρδίτσα

Ο 27χρονος βρέθηκε δολοφονημένος στην περιοχή του Ξυνονερίου - Δράστης ο ξάδερφος του 

Θρίλερ με δολοφονία Αλβανού στην Καρδίτσα
Με τον χειρότερο δυνατό τρόπο έπεσε η αυλαία του θρίλερ που κρατούσε σε αγωνία τις τελευταίες ημέρες μια οικογένεια Αλβανών με την εξαφάνιση του παιδιού τους. Ο 27χρονος βρέθηκε δολοφονημένος και μισοθαμμένος και ο δράστης –που είναι εξάδελφός του- συνελήφθη στην Αλβανία όπου διέφυγε μετά το έγκλημα!

Ο νεαρός αλλοδαπός που κατοικούσε μόνιμα στη Νάουσα είχε επισκεφτεί έναν συνομήλικο εξάδελφό του, ο οποίος τον είχε καλέσει στην περιοχή του Ξυνονερίου Καρδίτσας όπου εργαζόταν.

Κλείσιμο
Όμως, από την περασμένη Πέμπτη είχε πάψει να δίνει σημεία ζωής και οι συγγενείς του ανησύχησαν, με αποτέλεσμα να ζητήσουν τη βοήθεια της Αστυνομίας.

Οι αστυνομικοί «χτένιζαν» όλο αυτό το διάστημα την περιοχή που είχε επισκεφθεί ο αγνοούμενος και, τελικά, την Δευτέρα ο άτυχος νεαρός βρέθηκε δολοφονημένος σε αγροτική περιοχή στο Ξυνονέρι. Σύμφωνα με πληροφορίες, έφερε τραύματα από μαχαίρι και μάλιστα ο δολοφόνος έθαψε το πτώμα για να μην βρεθεί!

Ο 27χρονος συγγενής του θύματος είχε και αυτός εξαφανιστεί και οι υποψίες έπεσαν πάνω του.

Αμέσως, ενημερώθηκαν οι αρχές της Αλβανίας, που κατάφεραν να τον εντοπίσουν άμεσα και να τον συλλάβουν καθώς είχε επιστρέψει στη χώρα αμέσως μετά την δολοφονία του εξαδέλφου του.

Ο νεαρός κρατείται και αναμένεται να εκδοθεί άμεσα στην Ελλάδα, αφού στην πατρίδα του δεν αντιμετωπίζει κάποια κατηγορία. 

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καρδίτσας δεν έχουν ξεκαθαρίσει πλήρως το κίνητρο της άγριας δολοφονίας και δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να είχαν εμπλοκή και άλλοι ομοεθνείς του δράστη και του θύματος σε αυτήν. Γι’ αυτό, η προανάκριση συνεχίζεται χωρίς να έχουν ανακοινωθεί ακόμη λεπτομέρειες, πράγμα που ενδέχεται να γίνει σήμερα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης