Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες στην Ηλεία!

Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες στην Ηλεία!

Όχι μια ή δυο, αλλά τρεις χασισοφυτείες… αγνώστου «πατρός» ξερίζωσαν οι αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της Ηλείας 

Τρεις «ορφανές» χασισοφυτείες στην Ηλεία!
Όχι μια ή δυο, αλλά τρεις χασισοφυτείες… αγνώστου «πατρός» ξερίζωσαν οι αστυνομικοί σε διάφορες περιοχές της Ηλείας και οι έρευνες για τον εντοπισμό των καλλιεργητών βρίσκονται σε εξέλιξη. Πιο εντυπωσιακή περίπτωση, πάντως, είναι αυτής της μικρότερης φυτείας που καλλιεργούνταν σε… ξένο σπίτι!

Η ιδιοκτήτρια μιας εξοχικής κατοικίας στην περιοχή της Σπιάντζας είχε μήνες να την επισκεφτεί, αλλά όταν το αποφάσισε την περίμενε μια ζωηρή έκπληξη. Στο διάστημα της απουσίας της, κάποιος καλλιεργούσε στην ταράτσα τρία δενδρύλλια κάνναβης μέσα σε πλαστικές γλάστρες! Μάλιστα, το έκανε από καιρό, καθώς τα χασισόδεντρα είχαν φτάσει σε ύψος 1,2 μέτρων! Η εμβρόντητη ιδιοκτήτρια ειδοποίησε τη Δίωξη Ναρκωτικών Πύργου, άνδρες της οποίας κατέσχεσαν τα τρία δενδρύλλια.

Κλείσιμο
Η μεγαλύτερη φυτεία, ωστόσο, εντοπίστηκε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο σε μια ορεινή δασική έκταση στην περιοχή Κλινδιά της Ωλένης, όπου οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Πύργου ανακάλυψαν 51 «ορφανά» δενδρύλλια κάνναβης σε πλήρη ανάπτυξη, των οποίων το ύψος έφτανε τα τρία μέτρα! Η χασισοφυτεία ξεριζώθηκε και οι αστυνομικοί αναζητούν τους καλλιεργητές.

Αλλά και στην Βαρβάσαινα, άγνωστοι καλλιεργούσαν μέσα σε ένα αποστραγγιστικό κανάλι στην θέση Ποτόκι 13 δενδρύλλια κάνναβης και μάλιστα σε σημείο εμφανές στους διερχόμενους! Οι αστυνομικοί που πήγαν επί τόπου δεν πρόλαβαν τους καλλιεργητές που είχαν εξαφανιστεί και ξερίζωσαν τα «ορφανά» δενδρύλλια.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης