Ιωάννινα: Μετέφεραν χασισόδεντρα από το σπίτι τους στο δάσος

Ιωάννινα: Μετέφεραν χασισόδεντρα από το σπίτι τους στο δάσος

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 30 χρόνων κατάλαβαν ότι είχαν χάσει το παιχνίδι, όταν είδαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περικυκλώνουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 35χρονου

Ιωάννινα: Μετέφεραν χασισόδεντρα από το σπίτι τους στο δάσος
Ένα- ένα μεταφύτευαν σε μια δασική έκταση τα χασισόδεντρα που μετέφεραν από τα σπίτια τους μέσα σε γλάστρες, δυο φίλοι οι οποίοι διακινούσαν την παραγωγή της φυτείας του στους χρήστες ναρκωτικών των Ιωαννίνων και μάλιστα με ιδιαίτερα ικανοποιητικά κέρδη!

Οι δυο Έλληνες ηλικίας 35 και 30 χρόνων κατάλαβαν ότι είχαν χάσει το παιχνίδι, όταν είδαν αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών να περικυκλώνουν το Ι.Χ. αυτοκίνητο του 35χρονου με το οποίο είχαν φτάσει στη δύσβατη περιοχή μεταξύ Μαρμάρων και Κόντσικας Ιωαννίνων, όπου καλλιεργούσαν 14 δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 1,46 μέτρου. Μάλιστα, στο αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε, είχαν μία γλάστρα με άλλο ένα χασισόδεντρο!

Κλείσιμο
Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δυο ανδρών, όπου σε αυτό 30χρονου βρέθηκαν άλλες δύο γλάστρες με δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,50 και 0,53 εκατοστών, τέσσερις συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 56 γραμμαρίων,  αποξηραμένα φύλλα κάνναβης βάρους 14,8 γραμμαρίων, δύο κουτιά με σπόρους κάνναβης, μία ηλεκτρονική ζυγαριά και τρεις τρίφτες με υπολείμματα χασίς και 2.000 ευρώ που κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από την πώληση χασίς. Οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι για καλλιέργεια, κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης