Αυτοκίνητο «βόμβα» πέρασε τα σύνορα από Βουλγαρία!

Αυτοκίνητο «βόμβα» πέρασε τα σύνορα από Βουλγαρία!

O ιδιοκτήτης του πήρε την εξαιρετικά ριψοκίνδυνη απόφαση να φορτώσει το αμάξι με πλαστικά δοχεία με βενζίνη που αγόρασε φθηνά στην γειτονική χώρα, για να την μεταφέρει λαθραία στην Ελλάδα

Αυτοκίνητο «βόμβα» πέρασε τα σύνορα από Βουλγαρία!
Με τόσο υψηλές θερμοκρασίες, που αγγίζουν και τους 40 βαθμούς Κελσίου, ήταν εξαιρετικά ριψοκίνδυνη η απόφαση ενός 53χρονου Έλληνα να φορτώσει πλαστικά δοχεία με βενζίνη που αγόρασε φθηνά στην γειτονική Βουλγαρία, για να την μεταφέρει λαθραία στην Ελλάδα!

Το Ι.Χ. αυτοκίνητό του, που ήταν κινούμενη... «βόμβα», ακινητοποιήθηκε για έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κομοτηνής στο Συνοριακό Σημείο Διέλευσης Νυμφαίας, μόλις πέρασε τα σύνορα. Έτσι, αποκαλύφθηκε το επικίνδυνο λαθραίο φορτίο του που αποτελούνταν από τέσσερα πλαστικά μπιτόνια τα οποία περιείχαν συνολικά 100 λίτρα βενζίνης.

Κλείσιμο
Μια και ο 53χρονος δεν είχε καταβάλλει τους ανάλογους φόρους και δασμούς, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ροδόπης η οποία του άσκησε δίωξη για παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα και λαθρεμπορία, ενώ τα μπιτόνια με την βενζίνη κατασχέθηκαν και εστάλησαν στο Τελωνείο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης