Λήστεψαν και ξυλοκόπησαν Πακιστανό στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα

Λήστεψαν και ξυλοκόπησαν Πακιστανό στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα

Το θύμα, ένας 32χρονος Πακιστανός, αιφνιδιάστηκε καθώς οι δράστες τον πλησίασαν αθόρυβα χωρίς να τους αντιληφθεί και άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί

Λήστεψαν και ξυλοκόπησαν Πακιστανό στην πλατεία Όλγας στην Πάτρα
Πλήθος κόσμου περνούσε από την πλατεία Όλγας στην Πάτρα και δεκάδες θαμώνες απολάμβαναν τον μεσημεριανό καφέ τους στα καταστήματα της περιοχής, αλλά κανείς δεν αντέδρασε όταν ένας άτυχος αλλοδαπός δέχθηκε επίθεση από τρεις αγνώστους που άρχισαν να τον χτυπούν αλύπητα!

Το θύμα, ένας 32χρονος Πακιστανός, αιφνιδιάστηκε καθώς οι δράστες τον πλησίασαν αθόρυβα χωρίς να τους αντιληφθεί και άρχισαν να τον χτυπούν όλοι μαζί. Έτσι, καθώς διαπίστωσε ότι κανένας δεν έτρεχε να τον βοηθήσει, δεν κατάφερε να προβάλει αντίσταση στους αγνώστους οι οποίοι τον εξουδετέρωσαν χωρίς δυσκολία.

Κλείσιμο
Στη συνέχεια, καθώς ήταν πεσμένος στο έδαφος, οι τρεις άγνωστοι έψαξαν τις τσέπες του ώσπου βρήκαν τα 300 ευρώ που είχε μαζί του, τα άρπαξαν και απομακρύνθηκαν τρέχοντας προς άγνωστη κατεύθυνση. Ο αλλοδαπός κατήγγειλε τη ληστεία στην Ασφάλεια πατρών που διενεργεί προανάκριση για να εντοπίσει τους δράστες, οι οποίοι ήταν πιθανότατα αλλοδαποί.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης