Άλλαξαν το παλιό φορτηγάκι τους με... κλεμμένο!

Άλλαξαν το παλιό φορτηγάκι τους με... κλεμμένο!

Οι δύο τσιγγάνοι έβαλαν τις πινακίδες που διέθεταν στο... νέο τους μεταφορικό μέσο

Άλλαξαν το παλιό φορτηγάκι τους με... κλεμμένο!
Είχε παλιώσει το αγροτικό φορτηγάκι δυο τσιγγάνων από το Βόλο και για να το αντικαταστήσουν... έκλεψαν ένα πιο καινούργιο από την Κατερίνη, στο οποίο έβαλαν τις πινακίδες του παλιού! Φαίνεται, μάλιστα, πως ήταν έτοιμοι να αλλάξουν και τους αριθμούς πλαισίου και κινητήρα του νέου με αυτούς του δικού τους.

Η 42χρονη ιδιοκτήτρια του αγροτικού κατήγγειλε την κλοπή στην Αστυνομία και, κατά την διάρκεια των ερευνών που ξεκίνησαν, το κλεμμένο φορτηγάκι εντοπίστηκε έξω από ένα φανοποιείο στο Βόλο όπου βρισκόταν και αυτό των δραστών. Μέσα σε λίγη ώρα,  οι δυο τσιγγάνοι ηλικίας 40 και 34 χρόνων βρέθηκαν στον οικισμό Αλιβερίου όπου συνελήφθησαν και το κλεμμένο όχημα αποδόθηκε στην ιδιοκτήτριά του.

Κλείσιμο
Όπως διαπιστώθηκε, από την Κατερίνη ως το Βόλο ο 40χρονος οδηγούσε το δικό τους αγροτικό ως προπομπός, ενώ ο 34χρονος ακολουθούσε με το κλεμμένο. Οι δύο συλληφθέντες, που είχαν απασχολήσει τις αρχές για πολλές περιπτώσεις κλοπών στο παρελθόν, οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης κατηγορούμενοι για κλοπή και πλαστογραφία.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης