Νέα «ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Νέα «ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία

Ο πιλότος του ελικοπτέρου καθοδήγησε τις χερσαίες δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που έκαναν επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή και έτσι βρέθηκε ο εκχερσωμένος χώρος

Νέα «ορφανή» χασισοφυτεία στη Μεσσηνία
«Φούντωσε» για τα καλά η Μεσσηνία από τις μεγάλες χασισοφυτείες που αποκαλύπτονται η μια μετά την άλλη, χάρη στις εναέριες περιπολίες του ελικοπτέρου της ΕΛ.ΑΣ.! Μια ακόμη εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας.

Ο πιλότος του ελικοπτέρου καθοδήγησε τις χερσαίες δυνάμεις της Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, που έκαναν επιχείρηση εξερεύνησης στην ευρύτερη περιοχή και έτσι βρέθηκε ο εκχερσωμένος χώρος που είχε διαμορφωθεί κατάλληλα για να καλλιεργούνται 141 γιγαντιαία δενδρύλλια ύψους ως και 3,5 μέτρων! Δίπλα τους υπήρχαν άλλα 18 ξεριζωμένα δενδρύλλια και ακατέργαστη κάνναβη βάρους 580 γραμμαρίων.

Κλείσιμο
Οι καλλιεργητές είχαν γίνει καπνός πριν φτάσουν οι αστυνομικοί, αλλά ο καλλιεργητικός εξοπλισμός που κατασχέθηκε στο χώρο της φυτείας εξετάζεται στα εργαστήρια της Αστυνομίας για αποτυπώματα και γενετικό υλικό και αναμένεται να οδηγήσει στην ταυτοποίησή τους. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης