Αγρίνιο: Συνέλαβαν τον γιο του καλλιεργητή της χασισοφυτείας

Αγρίνιο: Συνέλαβαν τον γιο του καλλιεργητή της χασισοφυτείας

Ο 29χρονος άνδρας βοηθούσε τον 57χρονο πατέρα του στην καλλιέργεια της χασισοφυτείας με τα 178 δενδρύλλια που εντοπίστηκε σε μια δύσβατη δασική έκταση του νομού

Αγρίνιο: Συνέλαβαν τον γιο του καλλιεργητή της χασισοφυτείας
Σχεδόν δυο εβδομάδες παρέμενε ασύλληπτος ο 29χρονος άνδρας που βοηθούσε τον 57χρονο πατέρα του στην καλλιέργεια της χασισοφυτείας με τα 178 δενδρύλλια που εντοπίστηκε σε μια δύσβατη δασική έκταση στην ενότητα Παναιτωλικού του δήμου Αγρινίου, μετά την προφυλάκιση του ηλικιωμένου άνδρα.

Τελικά, ο νεαρός που είχε απασχολήσει τις αρχές και στο παρελθόν για ανάλογα αδικήματα, εντοπίστηκε από άνδρες της Ασφάλειας Αγρινίου που τον αναζητούσαν καθώς σε βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια. Ήδη κρατείται ώσπου να απολογηθεί και αναμένεται να πάρει και αυτός το δρόμο για τις φυλακές.

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών παρακολουθούσαν διακριτικά επί τέσσερα 24ωρα τη φυτεία με τα ύψους 0,20 ως 0,80 εκατοστών χασισόδεντρα, τα οποία ποτίζονταν από μια δημοτική μονάδα ύδρευσης με καμουφλαρισμένο λάστιχο και διακλαδωτή! Όταν ο 57χρονος και ο 29χρονος γιος του πήγαν να την ποτίσουν, συνέλαβαν τον πρώτο αλλά ο δεύτερος κατάφερε να εξαφανιστεί. Στο αυτοκίνητό τους, το οποίο κατασχέθηκε, είχαν βρεθεί τέσσερα κινητά που εξετάζονται και δυο φυσίγγια πυροβόλων όπλων.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης