Ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής από τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά!

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής από τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά!

Την πρώτη φορά της άρπαξαν 1.900 ευρώ - Τη δεύτερη φορά, την ώρα που έβλεπε την πραμάτεια τους, βρήκαν ευκαιρία να της αρπάξουν άλλα 1.200 ευρώ και να εξαφανιστούν πριν το αντιληφθεί

Ηλικιωμένη έπεσε θύμα κλοπής από τα ίδια άτομα για δεύτερη φορά!
Πριν από δυο χρόνια, «μαϊμού» πλανόδιοι μικροπωλητές είχαν καταφέρει να τρυπώσουν στο σπίτι μιας ηλικιωμένης γυναίκας στην Κέρκυρα και να αρπάξουν χρήματα και τιμαλφή αξίας 1.900 ευρώ, όσο εκείνη διάλεγε εμπορεύματα. Δυο χρόνια μετά, κατάφεραν να κλέψουν πάλι την ίδια γυναίκα!

Το πρωί της προηγούμενης Τετάρτης, η 79χρονη (σήμερα) ιδιοκτήτρια του σπιτιού δεν θυμήθηκε ότι τα πρόσωπα των τριών ανδρών που χτύπησαν την πόρτα της έμοιαζαν με αυτών που την είχαν ξαφρίσει πρόπερσι. Έτσι, την έπαθε για άλλη μια φορά καθώς, την ώρα που έβλεπε την πραμάτεια τους, βρήκαν ευκαιρία να της αρπάξουν άλλα 1.200 ευρώ και να εξαφανιστούν πριν το αντιληφθεί!

Κλείσιμο
Όταν διαπίστωσε ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, η 79χρονη κατέφυγε στο αστυνομικό τμήμα Παλαιοκαστριτών όπου αναγνώρισε από τις φωτογραφίες σεσημασμένων έναν 42χρονο. Μάλιστα, οι αστυνομικοί τον ταυτοποίησαν ως δράστη και της πρώτης κλοπής και σχημάτισαν δικογραφία για κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κερκύρας. Οι έρευνες για την ταυτοποίηση των δυο συνεργών του και τη σύλληψη όλων βρίσκονται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης