Οι απατεώνες χτύπησαν και στο ακριτικό Αγαθονήσι!

Οι απατεώνες χτύπησαν και στο ακριτικό Αγαθονήσι!

Ο ανυποψίαστος 48χρονος κάτοικος του νησιού κοντά στη Σάμο, δεν υποψιάστηκε ότι ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συστήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος ήταν απατεώνας

Οι απατεώνες χτύπησαν και στο ακριτικό Αγαθονήσι!
Ακόμη και στα πιο μικρά και απομονωμένα νησιά φτάνει η... χάρη των αδίστακτων απατεώνων, που εκμεταλλεύονται την ελλιπή ενημέρωση των κατοίκων για να τους πείσουν ότι κινδυνεύουν οι οικονομίες τους και να τις βάλουν στο χέρι, όπως συνέβη στο Αγαθονήσι! 

Ο ανυποψίαστος 48χρονος κάτοικος του νησιού κοντά στη Σάμο, δεν υποψιάστηκε ότι ο άγνωστος που επικοινώνησε τηλεφωνικά μαζί του και συστήθηκε ως τραπεζικός υπάλληλος ήταν απατεώνας. Τον άκουσε με προσοχή να του «εκμυστηρεύεται» ότι επίκειται «κούρεμα» των τραπεζικών καταθέσεων και πείστηκε, όταν εκείνος του ζήτησε να του καταβάλλει 5.000 ευρώ σε επιταγή για να τα καταθέσει σε δήθεν... ασφαλή λογαριασμό.

Κλείσιμο
Ο 48χρονος έστειλε την επιταγή, αλλά άρχισαν να τον... ζώνουν τα φίδια και επικοινώνησε με την Αστυνομία που κινητοποιήθηκε αμέσως, σημαίνοντας συναγερμό στις τράπεζες της χώρας. Έτσι, εντοπίστηκαν άμεσα οι δυο Έλληνες που επιχείρησαν να εξαργυρώσουν την επιταγή σε μια τράπεζα στον Κορυδαλλό και συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Η έρευνα για την εξιχνίαση της δράσης τους βρίσκεται σε εξέλιξη, αλλά τουλάχιστον ο 48χρονος γλίτωσε τα χρήματά του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης