Συλλήψεις φυγόποινων σε Βόλο και Λάρισα

Συλλήψεις φυγόποινων σε Βόλο και Λάρισα

27χρονος που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών η οποία εκκρεμούσε σε βάρος του, εντοπίστηκε στο Βόλο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν

Συλλήψεις φυγόποινων σε Βόλο και Λάρισα
Σε σωφρονιστικό κατάστημα της χώρας μετήχθη ένας 27χρονος Έλληνας με εντολέα του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, για να εκτίσει την ποινή που του είχε επιβληθεί με απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας για διακεκριμένες κλοπές. Ο νεαρός φυγόποινος, που είχε καταδικαστεί σε ποινή φυλάκισης πέντε ετών η οποία εκκρεμούσε σε βάρος του, εντοπίστηκε στο Βόλο από αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας οι οποίοι τον συνέλαβαν.

*** Στον Αλμυρό Μαγνησίας, συνελήφθη από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος ένας 50χρονος Έλληνας, για τον οποίο διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Λάρισας με ποινή φυλάκισης έξι μηνών για παράβαση της νομοθεσίας περί παιγνίων.

Κλείσιμο
*** Στη Λάρισα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας ένας 48χρονος Έλληνας σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Λάρισας για συκοφαντική δυσφήμιση, με ποινή φυλάκισης επτά μηνών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης