Ηράκλειο: Έκλεβε από κινητά μέχρι... ελαιόλαδο!

Ηράκλειο: Έκλεβε από κινητά μέχρι... ελαιόλαδο!

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου είχε μόλις εισβάλει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχε κλέψει ένα κινητό των ενοίκων

Ηράκλειο: Έκλεβε από κινητά μέχρι... ελαιόλαδο!
Δεν έκανε... διακρίσεις στις κλοπές ένας νεαρός Έλληνας που τρύπωνε σε δωμάτια ξενοδοχείων αλλά και σε αγροτικές αποθήκες και δρούσε από τις περιοχές του Ηρακλείου ως το οροπέδιο Λασιθίου! Όσο για τη λεία του, άρπαζε από κινητά τηλέφωνα μέχρι... ελαιόλαδο!

Ο 26χρονος δράστης συνελήφθη σε περιοχή του Δήμου Μαλεβιζίου, όπου είχε μόλις εισβάλει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου και είχε κλέψει ένα κινητό των ενοίκων, το οποίο βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μαζί με ένα ακόμη, που είχε αρπάξει από άλλο δωμάτιο του ίδιου ξενοδοχείου! Και τα δυο αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους και ο νεαρός προσήχθη για προανάκριση στην Ασφάλεια Ηρακλείου.

Κλείσιμο
Εκεί διαπιστώθηκε ότι το περασμένο Σάββατο είχε διαρρήξει την αποθήκη ενός 70χρονου σε περιοχή του Δήμου Γόρτυνας και είχε κλέψει 122 λίτρα ελαιόλαδο αξίας 300 ευρώ. Μάλιστα, την ίδια ημέρα είχε προσπαθήσει να εισβάλει και στην αποθήκη ενός 81χρονου σε περιοχή του Δήμου Οροπεδίου Λασιθίου, αλλά δεν τα είχε καταφέρει. Ο 26χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου και του ασκήθηκε δίωξη για κλοπές, ενώ ερευνάται αν έχει διαπράξει και άλλες.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης