Ποιος είναι ο 22χρονος που μπούκαρε με αμάξι και προκάλεσε τρόμο σε πανηγύρι

Ποιος είναι ο 22χρονος που μπούκαρε με αμάξι και προκάλεσε τρόμο σε πανηγύρι

Τον 22χρονο και τον πατέρα του αναζητά η αστυνομία - «Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» λένε κάτοικοι του χωριού 

Ποιος είναι ο 22χρονος που μπούκαρε με αμάξι και προκάλεσε τρόμο σε πανηγύρι
Χαμός έγινε σε πανηγύρι χωριού του νομού Φωκίδας όταν ανεγκέφαλος οδηγός μπήκε με το αυτοκίνητο του στο χώρο της εκδήλωσης και τραυμάτισε ελαφρά δύο ανθρώπους.

Οι απίστευτες εικόνες που έκαναν τον γύρο της Ελλάδας συνέβησαν σε πανηγύρι που διοργάνωσε ο τοπικός πολιτιστικός σύλλογος «Οι Μύλοι» στην παραλία του χωριού, Σεργούλας Φωκίδας.

Κλείσιμο
Αφορμή για όλα αυτά στάθηκε μια παλιά παρεξήγηση μεταξύ της οικογένειας των δραστών και μιας άλλης, που πληροφορίες αναφέρουν ότι είχαν ενοχλήσει τον μικρότερο γιο του ναυτικού ενώ εκείνος έλλειπε σε ταξίδι.

Αυτός είναι ο 22χρονος που με το αυτοκίνητό του μπούκαρε
στο πανηγύρι τραυματίζοντας ελαφρά δύο ανθρώπους














Ο 22χρονος μαζί με τον 59χρονο πατέρα του, βρισκόντουσαν στο πανηγύρι και διασκέδαζαν όταν περίπου στις δύο τα ξημερώματα και αφού είχαν πιει, πατέρας και γιος κατευθύνθηκαν σε ένα άλλο τραπέζι με σκοπό να τσακωθούν. 

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του χωριού, οι δράστες σηκώθηκαν από το τραπέζι τους και άρχιζαν να φωνάζουν και να απειλούν συγκεκριμένους ανθρώπους.

Αφού έγινε φασαρία, οι ψυχραιμότεροι τους έπιασαν και τους έδιωξαν, ο 22χρονος νεαρός που υπηρετεί στην Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, επανήλθε με το αυτοκίνητο του μάρκας opel astra και μπούκαρε μέσα στο πανηγύρι.  

Οι τραγουδιστές του πανηγυριού δεν πίστευαν στα μάτια τους όταν το αυτοκίνητο του 22χρονου μπήκε μέσα στην παραλία και άρχισε να πατά τα τραπεζοκαθίσματα.

«Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα» επισημαίνουν οι κάτοικοι του χωριού καθώς ο 22χρονος δράστης μπήκε με το αυτοκίνητο του από χώρο στον οποίο υπήρχαν μικρά παιδιά ενώ βλέποντας αυτό οι επισκέπτες έτρεχαν πανικόβλητοι να σωθούν. 

Δυστυχώς ο ανεγκέφαλος νεαρός τραυμάτισε ελαφρά δυο ανθρώπους από τους οποίους η μια είναι γυναικά και έγκυος και προκάλεσε και υλικές ζημιές.

Φυσικά οι παρευρισκόμενοι κάλεσαν την αστυνομία η οποία άργησε πολύ να πάει στην εκδήλωση και οι δράστες κατάφεραν να ξεφύγουν και τους οποίους αναζητά.

Αξίζει να τονιστεί ότι οι κάτοικοι του χωριού μιλώντας στο protothema.gr υπογράμμισαν πως φοβούνται τους συγκεκριμένους ανθρώπους καθώς προκαλούν πολλά προβλήματα στο χωριό τους. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης