Ρόδος: Τους έπιασαν με πέντε κιλά χασίς και ηρωίνη

Ρόδος: Τους έπιασαν με πέντε κιλά χασίς και ηρωίνη

Ο διακινητής είχε πείσει έναν 44χρονο φίλο του να κρύβει στο σπίτι του το παράνομο εμπόρευμα, ώστε ο ίδιος να μην δίνει στόχο

Ρόδος: Τους έπιασαν με πέντε κιλά χασίς και ηρωίνη
Ακολουθώντας την κλεμμένη μοτοσικλέτα που χρησιμοποιούσε για τις μετακινήσεις του ένας 45χρονος, οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών οι οποίοι τον είχαν στοχοποιήσει έφτασαν ως την «καβάντζα» όπου έκρυβε τις σημαντικές ποσότητες χασίς και ηρωίνης που διακινούσε στην πόλη της Ρόδου.

Ο διακινητής είχε πείσει έναν 44χρονο φίλο του να κρύβει στο σπίτι του το παράνομο εμπόρευμα, ώστε ο ίδιος να μην δίνει στόχο. Παρ' όλα αυτά, στην δική του κατοικία βρέθηκαν μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μια ζυγαριά ακριβείας, που κατασχέθηκαν μαζί με 40 ευρώ και την κλεμμένη μηχανή. Στο διαμέρισμα του 44χρονου, όμως, εντοπίστηκε όλη η «πραμάτεια» του 45χρονου.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, κατασχέθηκαν πέντε κιλά και 270 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης,  ηρωίνη βάρους 128 γραμμαρίων, τρεις ηλεκτρονικές ζυγαριές και διάφορα σύνεργα για την συσκευασία ναρκωτικών. Οι δυο φίλοι συνελήφθησαν και η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ρόδου τους άσκησε δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για κατοχή και αποθήκευση ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και κλοπή.

Για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών συνελήφθη στην Καλαμάτα ένας 43χρονος Έλληνας, όταν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών βρήκαν στην κατοχή του 131 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και τα κατάσχεσαν μαζί με τρία κινητά. Στο σπίτι του δράστη στην Κόρινθο, βρέθηκαν ναρκωτικά χάπια, μια ζυγαριά, άλλα τέσσερα κινητά και διάφορα έγγραφα που εξετάζονται, ενώ ο 43χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης