Αλλαγή ηγεσίας Ροταριανού Ομίλου Φιλοθέης

Αλλαγή ηγεσίας Ροταριανού Ομίλου Φιλοθέης

Μία λαμπρή βραδιά, με μία εξαιρετική ομιλήτρια είχαν τη χαρά να απολαύσουν όσοι βρέθηκαν στην πανηγυρική συνεστίαση του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα Φιλοθέη, την Τετάρτη 29 Ιουνίου 2016. 

Αλλαγή ηγεσίας Ροταριανού Ομίλου Φιλοθέης
Η συνεστίαση πραγματοποιήθηκε, στον ιστορικό χώρο της Αθηναϊκής Λέσχης στα πλαίσια της αλλαγής ηγεσίας του ΡΟΑΦ για το ροταριανό έτος 30 Ιουνίου 2016 έως 30 Ιουνίου 2017. 

Η ομιλήτρια Ζωή Κούρνια
Κλείσιμο
, απόφοιτος του Τμήματος Χημείας του Πανεπιστημίου Αθηνών  με διδακτορικό στην Υπολογιστική Βιοφυσικοχημεία από το Πανεπιστήμιο της Χαϊδελβέργης στη Γερμανία, έχει εργαστεί ως μεταδιδακτορική ερευνήτρια στον τομέα του υπολογιστικού σχεδιασμού φαρμάκων στο Πανεπιστήμιο Γέιλ των ΗΠΑ και έχει βραβευτεί με το πρώτο ευρωπαϊκό βραβείο «Prace Ada Lovelace»
, το οποίο βραβεύει γυναίκες επιστήμονες που αξιοποιούν τους υπερυπολογιστές για την έρευνά τους, παρουσίασε μια διαφορετική ομιλία πάνω στον σχεδιασμό αντικαρκινικών φαρμάκων και στις υπολογιστικές προσομοιώσεις βιομορίων, εστιάζοντας με τη βοήθεια των υπερυπολογιστών στον τρόπο που οι μεταλλαγμένες πρωτεΐνες προκαλούν την εμφάνιση του καρκίνου, ανοίγοντας έτσι νέες δυνατότητες για την ανάπτυξη αντικαρκινικών φαρμάκων.



Την άκρως ενδιαφέρουσα ομιλία της διακεκριμένης ελληνίδας επιστήμονος στη σημαντική αυτή τελετή αλλαγής ηγεσίας του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα- Φιλοθέη τίμησαν με την παρουσία τους, ο Διοικητής της 2470 Ροταριανής Περιφέρειας Γρηγόρης Γρηγορόπουλος, ο εισερχόμενος Διοικητής Απόστολος Μαμάτας μετά της συζύγου του Τερέζας, ο προδιοικητής Γιάννης Μαυρούλιας με τη σύζυγο του Βιολέττα, η προδιοικητής Μάρη Δεληβοριά, ο προδιοικητής Γιάννης Ηλιάκης με τη σύζυγος του Ρούλα, η προδιοικητής Μαριάννα Καλοειδά, η υποδεδειγμένη Διοικητής Ντόρα Κέμου, ο βοηθός διοικητής Κώστας Ζαχαρακόπουλος, και ο εκπαιδευτής της Περιφέρειας και φίλος του Ομίλου μας, Παναγιώτης Κατρούγκαλος.  Ο προδιοικητής Δημήτρης Τσιμπούκης, έστειλε συγχαρητήρια επιστολή στον απερχόμενο πρόεδρο Κίμωνα Φραγκιάδη και ευχές στον εισερχόμενο πρόεδρο Χρήστο Φασλή.



Μετά το πέρας της παρουσίασης της ομιλήτριας ακολούθησε από τον απερχόμενο πρόεδρο Κίμωνα Φραγκιάδη, η αναφορά στο έργο του Ροταριανού Ομίλου Αθήνα Φιλοθέη και προβλήθηκε το πρώτο τηλεοπτικό σποτ με τα πεπραγμένα του Ομίλου. Ολοκληρώνοντας την παρουσίαση ο απερχόμενος πρόεδρος δεσμεύτηκε ότι την ίδια εποχή του χρόνου ο Όμιλος θα γιορτάζει την υλοποίηση του μεγάλου project του Ομίλου, το «Global Grant» που στοχεύει στη θεραπεία χιλιάδων μικρών παιδιών με οφθαλμολογικά προβλήματα και παρουσίασε την πρώτη έκδοση του  σχετικού  προωθητικού σποτ προσέλκυσης εταίρων και χορηγών.  

Στη συνέχεια, ακολούθησε η αλλαγή ηγεσίας και η παρουσίαση του νέου Δ.Σ. και του πλάνου της νέας χρονιάς από τον νέο πρόεδρο Χρήστο Φασλή.

Ο απερχόμενος και ο εισερχόμενος πρόεδρος προσκάλεσαν τους παρευρισκόμενους αξιωματούχους να περάσουν την καρφίτσα σε επτά (7) νέα αξιόλογα μέλη του Ομίλου, ενδυναμώνοντας έτσι ακόμα περισσότερο το έμψυχο δυναμικό του Ομίλου και αποδεικνύοντας ότι ο Όμιλος παραμένει μία νησίδα υψηλής ποιότητας, προσφοράς και κοινωνικής αλληλεγγύης στις δύσκολες μέρες που βιώνει η ελληνική κοινωνία.

Η βραδιά περατώθηκε με δηλώσεις συγχαρητηρίων και ευχών από τους αξιωματούχους της Περιφέρειας αλλά και από όλο το ενεργό ακροατήριο μέσα σε ένα εορταστικό και εγκάρδιο κλίμα. 





















Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης