Νεκρός από χρήση ηρωίνης στην Γαστούνη

Νεκρός από χρήση ηρωίνης στην Γαστούνη

Το θύμα ήταν ένας 34χρονος που είχε φύγει από το σπίτι του στη Γλύφα Βαρθολομιού το πρωί της Δευτέρας και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής

Νεκρός από χρήση ηρωίνης στην Γαστούνη
«Πάγωσε» ένα ζευγάρι νεαρών που έκανε βόλτα κοντά στις σιδηροδρομικές γραμμές στο κέντρο της Γαστούνης το βράδυ της Τρίτης, όταν αντίκρισε το ματωμένο πτώμα ενός άνδρα που είχε αναζητήσει καταφύγιο σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο. Αμέσως, οι δυο νεαροί ειδοποίησαν την Αστυνομία.

Το θύμα ήταν ένας 34χρονος που είχε φύγει από το σπίτι του στη Γλύφα Βαρθολομιού το πρωί της Δευτέρας και από τότε δεν είχε δώσει σημεία ζωής. από προχθές. Την αρχική υπόνοια ότι ήταν θύμα εγκληματικής ενέργειας, κλόνισαν τα σύνεργα με τα οποία είχε κάνει χρήση ναρκωτικών στο σημείο όπου βρέθηκε. Όπως όλα δείχνουν, είχε χάσει τις αισθήσεις του και είχε πέσει στο έδαφος με το κεφάλι με αποτέλεσμα να τραυματιστεί. 

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί ρώτησαν γνωστούς τοξικομανείς της περιοχής οι οποίοι αποκάλυψαν τα στοιχεία του 34χρονου και στη συνέχεια τον αναγνώρισαν ο πατέρας και ο αδελφός του, οι οποίοι επιβεβαίωσαν ότι ήταν χρήστης ναρκωτικών και συγκεκριμένα ηρωίνης. Τα υπολείμματα από τις σύριγγες που βρέθηκαν δίπλα του εστάλησαν για ανάλυση, ώστε να εξακριβωθεί ποια ήταν η ουσία της μοιραίας δόσης.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης