«Θηλυκή» σπείρα διακινούσε ηρωίνη στο Ναύπλιο

«Θηλυκή» σπείρα διακινούσε ηρωίνη στο Ναύπλιο

Το κουβάρι ξετυλίχθηκε μετά τη σύλληψη ενός 26χρονου ο οποίος είχε προμηθευτεί «υλικό» από τος τρεις γυναίκες

«Θηλυκή» σπείρα διακινούσε ηρωίνη στο Ναύπλιο
«Άρωμα» γυναίκας και μάλιστα πολύ... έντονο είχε το κύκλωμα διακίνησης «σκληρών» ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή του Άργους και του Ναυπλίου, που εξαρθρώθηκε μετά από επιχείρηση της Ασφαλείας, η οποία ξεκίνησε με την σύλληψη ενός 26χρονου που είχε προμηθευτεί μικροποσότητα ηρωίνης.

Ο νεαρός, που κατηγορείται για αγορά και κατοχή ναρκωτικών, αποκάλυψε τους προμηθευτές του και αμέσως οργανώθηκε επιχείρηση για την σύλληψή τους. Στα χέρια των ανδρών της Ασφαλείας έπεσαν τρεις γυναίκες ηλικίας 23, 24 και 52 χρόνων και δύο άντρες ηλικίας 27 και 28 χρόνων, ενώ αναζητείται και μία 30χρονη. Σε διάφορα παραπήγματα που χρησιμοποιούσαν για κατοικίες τα μέλη της σπείρας, κατασχέθηκαν συνολικά ηρωίνη βάρους 29,9 γραμμαρίων, μια ζυγαριά ακριβείας, ένα μαχαίρι με λάμα μήκους 0,04 εκατοστών και 630 ευρώ που προέρχονταν από την εμπορία των ναρκωτικών. 

Κλείσιμο
Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου που άσκησε σε βάρος τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και παράβαση των νόμων για τα ναρκωτικά και τα όπλα. Οι έρευνες των αστυνομικών συνεχίζονται για τη σύλληψη της 30χρονης, ενώ ερευνάται αν τα μέλη της συμμορίας είχαν και άλλους συνεργούς.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης