Μπαρ στον Πύργο έγινε στέκι για τη χρήση κοκαΐνης

Μπαρ στον Πύργο έγινε στέκι για τη χρήση κοκαΐνης

Η αιφνιδιαστική έφοδος των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε σε τέσσερις συλλήψεις

Μπαρ στον Πύργο έγινε στέκι για τη χρήση κοκαΐνης
Εν γνώσει του 45χρονου ιδιοκτήτη και της 24χρονης υπαλλήλου, ένα μπαρ στον Πύργο είχε μετατραπεί σε άντρο διακίνησης αλλά και χρήσης ναρκωτικών. Η αιφνιδιαστική έφοδος των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών οδήγησε σε τέσσερις συλλήψεις.

Αρχικά, συνελήφθη έξω από την τουαλέτα του καταστήματος ένας 25χρονος που φύλαγε τσίλιες, για να κάνει χρήση κοκαΐνης ένας 32χρονος στον οποίο είχε μόλις πουλήσει μικροποσότητα του ναρκωτικού. Πάνω του, κατασχέθηκαν 265 ευρώ και δύο κινητά. Αμέσως μετά, οι αστυνομικοί έπιασαν στα πράσα τον «πελάτη», την στιγμή που είχε απλώσει σε μια επιφάνεια την κοκαΐνη και ετοιμαζόταν να κάνει χρήση.

Κλείσιμο
Σε έρευνα που ακολούθησε στο εσωτερικό του καταστήματος, οι αστυνομικοί βρήκαν υπολείμματα κοκαΐνης και τέσσερις συσκευασίες από φιξάκια στο χώρο αποδυτηρίων του προσωπικού και σε μια αποθήκη. Όπως διαπιστώθηκε, ο 45χρονος και η 24χρονη γνώριζαν τι συνέβαινε στο μαγαζί κι έτσι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν μαζί με τους άλλους δυο στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας. Τους ασκήθηκε δίωξη για διάθεση χώρου για χρήση και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ στον 25χρονο για διακίνηση και στον 32χρονο για χρήση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης