Έβρος: Μετά τα όστρακα μετέφεραν και ακατάλληλα... κρέατα!

Έβρος: Μετά τα όστρακα μετέφεραν και ακατάλληλα... κρέατα!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν τα δύο Ι.Χ. φορτηγά στα οποία επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 39, 68 και 69 χρόνων και τα σταμάτησαν για να τα ελέγξουν

Έβρος: Μετά τα όστρακα μετέφεραν και ακατάλληλα... κρέατα!
Σεσημασμένοι για διακίνηση ακατάλληλων για κατανάλωση οστράκων ήταν τρεις άνδρες που εντοπίστηκαν από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης στην περιοχή των Φερών στον Έβρο, αλλά φαίνεται ότι είχαν επεκτείνει τις δραστηριότητές τους και στη διακίνηση επικίνδυνων... κρεάτων!

Οι αστυνομικοί εντόπισαν στην παρέβρια περιοχή τα δύο Ι.Χ. φορτηγά στα οποία επέβαιναν οι δράστες ηλικίας 39, 68 και 69 χρόνων και τα σταμάτησαν για να τα ελέγξουν. Στο εσωτερικό του ενός φορτηγού, ανακάλυψαν έκπληκτοι 950 κιλά κρέατος που ήταν εμφανώς ακατάλληλο για κατανάλωση, ενώ οι μεταφορείς δεν διέθεταν τα απαραίτητα παραστατικά για τη μεταφορά!

Κλείσιμο
Οι τρεις Έλληνες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης που τους άσκησε δίωξη για παράβαση των νόμων περί λαθρεμπορίας και περί δημόσιας υγείας, ενώ μαζί με την ποσότητα του κρέατος που θα καταστραφεί κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματά τους.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης