Καρδίτσα: Οικογενειακή κλοπή σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα!

Καρδίτσα: Οικογενειακή κλοπή σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα!

Ο 45χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 17 και 18 χρόνων βρήκαν σπασμένο ένα παράθυρο του καταστήματος και τρύπωσαν από αυτό στο εσωτερικό του, όπου «ξήλωσαν» από το επαγγελματικό ψυγείο το μοτέρ του και ένα δοχείο ψύξης νερού

Καρδίτσα: Οικογενειακή κλοπή σε εγκαταλελειμμένο κατάστημα!
«Κυνηγοί» μετάλλων ήταν ένας πατέρας με τα δυο παιδιά του, οι οποίοι εισέβαλαν στο  εγκαταλελειμμένο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενός 61χρονου στην Καρδίτσα και άρχισαν να φορτώνουν στο αγροτικό φορτηγάκι τους ό,τι πίστευαν ότι μπορούσε να πουληθεί σε μάντρες ανακύκλωσης.

Ο 45χρονος και οι δυο γιοι του ηλικίας 17 και 18 χρόνων βρήκαν σπασμένο ένα παράθυρο του καταστήματος και τρύπωσαν από αυτό στο εσωτερικό του, όπου «ξήλωσαν» από το επαγγελματικό ψυγείο το μοτέρ του και ένα δοχείο ψύξης νερού. Μόλις, όμως, πήγαν να τα φορτώσουν στο Ι.Χ. φορτηγό τους, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Κλείσιμο
Πατέρας και γιοι συνελήφθησαν και προσήχθησαν στην Ασφάλεια που ερευνά αν έχουν διαπράξει και άλλες κλοπές στην περιοχή, ενώ ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Καρδίτσας τους άσκησε δίωξη για κλοπή. Μαζί με τα κλεμμένα αντικείμενα που αποδόθηκαν στον 61χρονο ιδιοκτήτη του μαγαζιού, κατασχέθηκε και το αγροτικό των δραστών ως μέσο για τη διάπραξη κλοπής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης