Αξιοποιούνται οι υποδομές του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Αξιοποιούνται οι υποδομές του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»

Νέες ιατρικές υπηρεσίες με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών στεγάζει το νοσοκομείο Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα», όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας

Αξιοποιούνται οι υποδομές του νοσοκομείου «Αγία Βαρβάρα»
Την αξιοποίηση των υποδομών του νοσοκομείου Δυτικής Αττικής «Αγία Βαρβάρα» ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.
Συγκεκριμένα, και σύμφωνα με τη 2η Υγειονομική Περιφέρεια Πειραιώς και Αιγαίου και με τη συνεργασία των δήμων Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Χαϊδαρίου και Νίκαιας-Ρέντη, μεταφέρθηκαν και λειτουργούν στους χώρους του νοσοκομείου τα ιατρεία Αγίας Βαρβάρας, το φυσικοθεραπευτήριο από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ)  Νίκαιας, ο σταθμός προστασίας  Μάνας Παιδιού και Εφήβου από το Κέντρο Οδοντοπροσθετικής (ΚΟΠ) Νίκαιας και το οδοντοπροσθετικό του ΚΟΠ Νίκαιας.
 
Επίσης, προγραμματίζεται η ενδυνάμωση του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού με τη μεταστέγαση σε αυτόν και του Σταθμού Προστασίας Μάνας-Παιδιού του Αιγάλεω. Βρίσκεται σε διαδικασία υλοποίησης η επισκευή της στέγης της πρώην Παθολογικής Κλινικής του νοσοκομείου προκειμένου αυτή να επαναλειτουργήσει. Σχεδιάζεται η μετεγκατάσταση της δομής της Μονάδας Υγείας  Αιγάλεω σε ιδιόκτητο κτίριο και προγραμματίζεται η ενίσχυση των παρεχόμενων υπηρεσιών με έναν ορθοπαντογράφο.
Κλείσιμο
 
Η 2η ΥΠΕ εκτιμά πως οι αλλαγές θα εξασφαλίσουν καλύτερη εξυπηρέτηση ασφαλισμένων, διεύρυνση των κοινωνικών δράσεων στις όμορες περιοχές και ως εκ τούτου ακόμα μεγαλύτερο αριθμό ωφελούμενων  πολιτών και μαθητών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης