Λάρισα: Άδειασε το ταμείο, πήρε και γλυκό, αλλά... πικράθηκε

Λάρισα: Άδειασε το ταμείο, πήρε και γλυκό, αλλά... πικράθηκε

Δεν κατάφερε να τα απολαύσει γιατί μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη

Λάρισα: Άδειασε το ταμείο, πήρε και γλυκό, αλλά... πικράθηκε
Δεν ήταν αρκετό το… χαρτζιλίκι που βρήκε στην ταμειακή μηχανή του αρτοζαχαροπλαστείου που διέρρηξε στη Λάρισα για ένα νεαρό Έλληνα και σκέφτηκε να… γλυκαθεί παίρνοντας μαζί του και αρκετά δελεαστικά γλυκίσματα!

Ωστόσο, ο 28χρονος δράστης δεν κατάφερε να τα απολαύσει γιατί μέσα σε λίγα λεπτά εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφάλειας και συνελήφθη. Μέσα στην… πίκρα του, παρέδωσε τα κλεμμένα γλυκά και 80 ευρώ που είχε «βουτήξει» από το ταμείο του μαγαζιού. Ο νεαρός ανακρίνεται και για άλλες διαρρήξεις, πριν παραπεμφθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Κλείσιμο
*** Σχεδόν πέντε χρόνια πέρασαν από την διάρρηξη ενός σπιτιού σε περιοχή της Χαλκιδικής, αλλά οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πολυγύρου κατάφεραν να την εξιχνιάσουν. Ως δράστης, ταυτοποιήθηκε ένας 23χρονος Αλβανός που είχε τρυπώσει στο σπίτι ενός 86χρονου το Σεπτέμβριο του 2011 και είχε αρπάξει ένα σημαντικό χρηματικό ποσό. Σε βάρος του αλλοδαπού σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Χαλκιδικής.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης