Ιωάννινα: Νεαρός θα διακινούσε μισό κιλό χασίς

Ιωάννινα: Νεαρός θα διακινούσε μισό κιλό χασίς

Δεν δίσταζε να λύνει τις διαφορές του χρησιμοποιώντας ένα ξύλινο κλομπ

Ιωάννινα: Νεαρός θα διακινούσε μισό κιλό χασίς
Με ένα ξύλινο κλομπ έλυνε τις διαφορές του με τους... κακοπληρωτές ένας νεαρός που διακινούσε ποσότητες χασίς στην ευρύτερη περιοχή των Ιωαννίνων! Οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών το βρήκαν μαζί με μια σφαίρα διαμετρήματος 7,65 mm, όταν τον συνέλαβαν στην κοινότητα Κρύα όπου κατοικεί.

Ο 19χρονος Έλληνας είχε έτοιμες για πώληση δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 402,6 γραμμαρίων οι οποίες κατασχέθηκαν, ενώ στο σπίτι του βρέθηκε και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Στη συνέχεια, παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενος για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών και παραβάσεις του νόμου περί όπλων.

Κλείσιμο
*** Στη σύλληψη ενός 57χρονου οδήγησε η ανακάλυψη μιας φυτείας με 16 δενδρύλλια κάνναβης στην αυλή του σπιτιού του στο Ευηνοχώρι από άνδρες της Ασφάλειας Μεσολογγίου. Οι αστυνομικοί έκαναν έλεγχο στο σπίτι του, όπου κατέσχεσαν ένδεκα11 γραμμάρια χασίς και σπόρους κάνναβης και τον προσήγαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών του Μεσολογγίου κατηγορούμενο για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών. 

*** Τέσσερα δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,90 εκατοστών ως 1,75 μέτρου ανακάλυψαν αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών στον προαύλιο χώρο ενός σπιτιού στην περιοχή της Χαλκίδας, όπου έκαναν αιφνιδιαστική έρευνα και έπιασαν κυριολεκτικά στον... ύπνο τον 55χρονο ιδιοκτήτη στον οποίο ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας άσκησε δίωξη για καλλιέργεια ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης