Σάτυρος αυνανιζόταν έξω από σχολείο στην Ξάνθη!

Σάτυρος αυνανιζόταν έξω από σχολείο στην Ξάνθη!

Ο 37χρονος Έλληνας παραδέχθηκε ότι ερεθιζόταν σεξουαλικά παρακολουθώντας τις μαθήτριες που έμπαιναν ή έβγαιναν από το σχολικό κτίριο

Σάτυρος αυνανιζόταν έξω από σχολείο στην Ξάνθη!
Ύποπτα... κουνιόταν ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο που ήταν παρκαρισμένο μπροστά στην είσοδο του 2ου ΕΠΑΛ στην Ξάνθη, με αποτέλεσμα να το πλησιάσουν οι αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να δουν τι συνέβαινε. Έκπληκτοι, αντίκρισαν τον οδηγό να αυνανίζεται με... πάθος!

Αμέσως του πέρασαν χειροπέδες και τον παρέδωσαν στην Ασφάλεια, όπου ο 37χρονος Έλληνας παραδέχθηκε ότι ερεθιζόταν σεξουαλικά παρακολουθώντας τις μαθήτριες που έμπαιναν ή έβγαιναν από το σχολικό κτίριο! Μάλιστα, έγινε γνωστό ότι τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν και σχετικές καταγγελίες για την παρουσία του έξω από το σχολείο της οδού Δημοκρίτου!

Κλείσιμο
Οι αστυνομικοί συνεχίζουν την προανάκριση, για να εξακριβωθεί αν ο σάτυρος είχε κάνει ανάλογες εμφανίσεις και έξω από άλλα σχολεία της πόλης. Στο μεταξύ, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για πρόκληση σκανδάλου με ακόλαστες πράξεις, οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης