Βόλος: Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή την ώρα που πότιζε

Βόλος: Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή την ώρα που πότιζε

Ο 39χρονος Έλληνας δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών

Βόλος: Έπιασαν χασισοκαλλιεργητή την ώρα που πότιζε
Την κάλυψη που προσέφεραν τα φυτά στον κοινόχρηστο ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας όπου κατοικεί στο Βόλο, εκμεταλλευόταν ένας από τους ενοίκους για να κρύβει ανάμεσά τους τη... χασισοφυτεία του! Μια και είχε αναλάβει να φροντίζει τον κήπο, μάλιστα, τα πότιζε με την ησυχία του.

Ο 39χρονος Έλληνας δεν είχε αντιληφθεί ότι είχε στοχοποιηθεί από τους άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών κι έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν με το... λάστιχο ποτίσματος στα χέρια και κατέσχεσαν τα 11 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,11 εκατοστών ως 1,30 μέτρου που καλλιεργούσε. Ο δράστης οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου κατηγορούμενος για καλλιέργεια ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Δεν πρόλαβαν να μεγαλώσουν τα χασισόδεντρα που καλλιεργούσε στο σπίτι του σε περιοχή του Δήμου Φαιστού ένας 61χρονος Έλληνας. Όταν συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος Μοιρών, του Τ.Α.Ε. και της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που έκαναν έρευνα στην κατοικία του, τα εννέα δενδρύλλια κάνναβης ύψους ως 0,60 εκατοστών κατασχέθηκαν και ο ίδιος ο 61χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου.

*** Το μαχαίρι που είχε στο Ι.Χ. αυτοκίνητό του, έγινε αιτία να συλληφθεί ένας 25χρονος Αλβανός που ακινητοποιήθηκε σε περιοχή της Λάρισας από αστυνομικούς της Ασφάλειας Βόλου, οι οποίοι είχαν πληροφορίες ότι καλλιεργούσε χασισόδεντρα. Πράγματι, σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν πέντε δενδρύλλια κάνναβης και μια ζυγαριά, ενώ κατασχέθηκαν και 600 ευρώ ως προερχόμενα από την πώληση χασίς.

*** Δύο δενδρύλλια κάνναβης ύψους 0,35 και 0,70 εκατοστών ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου στην κατοικία ενός 49χρονου στο Καινούριο Θεστιέων και τα κατέσχεσαν μαζί με 77,5 γραμμάρια λαθραίου καπνού. Σε βάρος του δράστη, ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αγρινίου άσκησε δίωξη για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών και του Τελωνειακού Κώδικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης