Ηράκλειο: Μετά τη μητέρα πήγαν να εξαπατήσουν και τα παιδιά της

Ηράκλειο: Μετά τη μητέρα πήγαν να εξαπατήσουν και τα παιδιά της

Η σπείρας έχει εξαπατήσει τουλάχιστον δέκα άτομα σε περιοχές της Κρήτης, με «μαϊμού» τροχαία τα οποία δήθεν προκάλεσαν τα παιδιά τους

Ηράκλειο: Μετά τη μητέρα πήγαν να εξαπατήσουν και τα παιδιά της
Μια διαβολική σύμπτωση έγινε αιτία να πέσει στα χέρια της Αστυνομίας ένας Βούλγαρος, μέλος της σπείρας που έχει εξαπατήσει τουλάχιστον δέκα άτομα σε περιοχές του Λασιθίου και την πόλη του Ηρακλείου, με «μαϊμού» τροχαία τα οποία δήθεν είχαν προκαλέσει τα παιδιά τους!

Ο αλλοδαπός, που κατοικεί στην περιοχή της Ιεράπετρας, ήταν εισπράκτορας της συμμορίας και την Κυριακή είχε καταφέρει να αποκομίσει 3.000 ευρώ από μια ηλικιωμένη γυναίκα η οποία πίστεψε το παραμύθι στον Άγιο Νικόλαο. Όταν πήγε να κάνει άλλη μια είσπραξη τη δευτέρα, έπεσε πάνω στα... παιδιά της ηλικιωμένης που είχαν δεχθεί τυχαία ανάλογο τηλεφώνημα!

Κλείσιμο
Τα παιδιά προσποιήθηκαν ότι συμφώνησαν να πληρώσουν, αλλά αποφάσισαν να παγιδεύσουν όποιον πήγαινε να παραλάβει τα χρήματα. Έτσι, ο Βούλγαρος συνελήφθη στο Ηράκλειο από άνδρες της Ασφάλειας που είχαν ειδοποιηθεί. Η έρευνα συνεχίζεται για να εντοπιστούν και οι συνεργοί του, μεταξύ των οποίων μια γυναίκα η οποία έκανε τα τηλεφωνήματα στα υποψήφια θύματα, αλλά και για να εξιχνιαστεί πλήρως η δράση της σπείρας.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης