Ιωάννινα: Πέντε συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Ιωάννινα: Πέντε συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά

Όλοι  παραπέμφθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα Πλημμελειοδικών κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών

Ιωάννινα: Πέντε συλλήψεις για κλοπές και ναρκωτικά
Η μια σύλληψη έφερε την άλλη στα Ιωάννινα, όπου οι αστυνομικοί της Ασφάλειας είδαν κι έπαθαν για να συντάξουν την δικογραφία σε βάρος συνολικά πέντε ατόμων, αφού η σύλληψη καθενός από αυτά οδηγούσε στη σύλληψη ενός άλλου.

Η αρχή έγινε όταν συνελήφθη ένας 23χρονος που διαπιστώθηκε ότι τρύπωσε στην αυλή της μονοκατοικίας ενός 69χρονου και «βούτηξε» δύο κινητά. Στη συνέχεια, τα πούλησε σε μια 52χρονη και έναν 56χρονο στα σπίτια των οποίων βρέθηκαν με αποτέλεσμα να συλληφθούν. Μαζί τους, συνελήφθη και ένας 58χρονος στην κατοχή του οποίου βρέθηκαν 860 ναρκωτικά χάπια χωρίς τη σχετική συνταγή γιατρού.

Κλείσιμο
Μετά, προέκυψε ότι ο 23χρονος είχε προμηθευτεί την ίδια ημέρα δύο ναρκωτικά χάπια από έναν 47χρονο ο οποίος εντοπίσθηκε, συνελήφθη και στο σπίτι του κατασχέθηκαν εννέα συσκευασίες με χάπια βουπρενορφίνης. Όλοι μαζί, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για κλοπή, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης