Στο έλεος κλεφτών τα εργοτάξια της Ολυμπίας οδού

Στο έλεος κλεφτών τα εργοτάξια της Ολυμπίας οδού

Άλλη μια κλοπή καλωδίων προστέθηκε στη μακριά λίστα παρόμοιων περιστατικών που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους δυο μήνες, με λεία χαλκό αλλά και ακριβά εργαλεία

Στο έλεος κλεφτών τα εργοτάξια της Ολυμπίας οδού
Άλλη μια κλοπή σε εργοτάξιο της Ολυμπίας οδού ήρθε να προστεθεί στη μακριά λίστα παρόμοιων περιστατικών με λεία μικρής ή μεγαλύτερης αξίας, που έχουν καταγραφεί τους τελευταίους δυο μήνες σε βάρος των εταιρειών οι οποίες έχουν αναλάβει την κατασκευή του δρόμου.

Όπως κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αιγίου οι υπεύθυνοι ενός εργοταξίου στην περιοχή της Ακράτας, άγνωστοι «κυνηγοί» χαλκού εισέβαλαν χωρίς να γίνουν αντιληπτοί στις εγκαταστάσεις και ξήλωσαν γύρω στα 200 μέτρα καλωδίου. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν έρευνες για να εντοπίσουν τους δράστες της κλοπής.

Κλείσιμο
Μόλις πριν από δυο εβδομάδες, στις 17 Μαΐου, είχαν συλληφθεί ένας 61χρονος μαζί με δυο μη νόμιμους αλλοδαπούς που απασχολούσε στις παράνομες οικοδομικές εργασίες στο σπίτι του στα Νικολαίικα Αιγίου, όπου κατασχέθηκαν δέκα τόνοι σιδηροδοκών και πλήθος υλικά και εργαλεία αξίας άνω των 120.000 ευρώ που προέρχονταν από κλοπές στα εργοτάξια των εταιρειών που κατασκευάζουν τα έργα της Ολυμπίας οδού και του σιδηροδρόμου στην περιοχή!

Αλλά και στις 2 Απριλίου είχαν συλληφθεί εννέα άτομα που επιχείρησαν να κλέψουν σίδερα από τη γέφυρα του Δρεπάνου, όπου εκτελούνται έργα της Ολυμπίας οδού. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης