Ληστεία με ξύλο σε βενζινάδικο στο Βραχάτι

Ληστεία με ξύλο σε βενζινάδικο στο Βραχάτι

Οι άγνωστοι δράστες ακινητοποίησαν τον υπάλληλο χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο και εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί

Ληστεία με ξύλο σε βενζινάδικο στο Βραχάτι
Ένα από τα δυο άτομα που βρίσκονταν αργά το βράδυ της Κυριακής σε ένα πρατήριο υγρών καυσίμων στο Βραχάτι Κορινθίας, στάθηκε τυχερό καθώς πρόλαβε και το έβαλε στα πόδια όταν έκαναν την εμφάνισή τους ληστές! Δεν ήταν το ίδιο τυχερός, όμως, ο 31χρονος υπάλληλος.

Οι άγνωστοι δράστες όρμησαν στο γραφείο του βενζινάδικου που βρίσκεται στο 103ο χιλιόμετρο της νέας εθνικής οδού Αθηνών- Πατρών, τον ακινητοποίησαν χτυπώντας τον με γροθιές στο πρόσωπο εξουδετερώνοντας κάθε προσπάθειά του να αντισταθεί και ερεύνησαν ανενόχλητοι το χώρο του καταστήματος. 

Κλείσιμο
Οι κακοποιοί άρπαξαν περίπου 300 ευρώ από την ταμειακή μηχανή και τις τσέπες του τρομοκρατημένου υπαλλήλου, πήραν το κινητό του και αυτό που είχε αφήσει πίσω του ο φίλος του όταν τράπηκε σε φυγή και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση με ένα όχημα στο οποίο τους περίμενε ένας συνεργός τους.

Ο 31χρονος υπάλληλος ειδοποίησε την Αστυνομία και άνδρες του τμήματος Βραχατίου έκαναν έρευνες που δεν απέδωσαν καρπούς και συνεχίζουν την προανάκριση για την εξιχνίαση της ληστείας.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης