Ηράκλειο: Ουκρανή μετέφερε δυο κιλά ηρωίνης με το πλοίο

Ηράκλειο: Ουκρανή μετέφερε δυο κιλά ηρωίνης με το πλοίο

«Μπλόκο» στο λιμάνι του Ηρακλείου έστησε η Δίωξη Ναρκωτικών, σε μια 65χρονη που θα έφτανε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά, καθώς είχαν πληροφορίες ότι ήταν «βαποράκι» 

Ηράκλειο: Ουκρανή μετέφερε δυο κιλά ηρωίνης με το πλοίο
«Μπλόκο» στο λιμάνι του Ηρακλείου είχαν στήσει οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, καθώς είχαν πληροφορίες ότι μια ηλικιωμένη αλλοδαπή που θα έφτανε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά ήταν το «βαποράκι» που θα μετέφερε σημαντική ποσότητα «σκληρών» ναρκωτικών. 

Μόλις είδαν μια 65χρονη Ουκρανή να αποβιβάζεται από το πλοίο, την ακινητοποίησαν για να την ελέγξουν και βρήκαν στις αποσκευές της τέσσερις συσκευασίες οι οποίες περιείχαν ηρωίνη συνολικού βάρους δυο κιλών και 138 γραμμαρίων! Έτσι, τη συνέλαβαν και την προσήγαν στα γραφεία τους για την προανάκριση.

Κλείσιμο
Η αλλοδαπή ισχυρίστηκε ότι είχε αναλάβει να μεταφέρει τα ναρκωτικά για να εισπράξει την αμοιβή, την οποία θα της έδινε ο παραλήπτης της ηρωίνης. Πρόσθεσε, όμως, ότι δεν τον γνώριζε και ότι εκείνος θα επικοινωνούσε μαζί της. Η έρευνα συνεχίζεται και η ηλικιωμένη γυναίκα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου, που της άσκησε δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για μεταφορά και διακίνηση ναρκωτικών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης