Λαθραία ποτά, τσιγάρα και καπνός σε χωριό της Καβάλας

Λαθραία ποτά, τσιγάρα και καπνός σε χωριό της Καβάλας

Οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 302 νάιλον συσκευασίες με καπνό βάρους 14 κιλών και 100 γραμμαρίων και 720 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, αλλά και 105 φιάλες αλκοολούχου ποτού

Λαθραία ποτά, τσιγάρα και καπνός σε χωριό της Καβάλας
Λαθρεμπόριο κάθε μορφής έκανε ένας 42χρονος κάτοικος χωριού της Καβάλας, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά των ανδρών της Ασφάλειας και επιβεβαιώθηκαν πλήρως, μετά την αιφνιδιαστική έρευνα που έκαναν στο σπίτι και το αυτοκίνητό του.

Συνολικά, οι αστυνομικοί ανακάλυψαν 302 νάιλον συσκευασίες με καπνό βάρους 14 κιλών και 100 γραμμαρίων και 720 πακέτα τσιγάρων διαφόρων εταιρειών, αλλά και 105 φιάλες αλκοολούχου ποτού, τα οποία δεν έφεραν τις ειδικές ταινίες του φόρου κατανάλωσης και κατασχέθηκαν για να σταλούν στο Τελωνείο όπου θα υπολογιστούν οι ανάλογοι φόροι και δασμοί για το δημόσιο.

Κλείσιμο
Ο 42χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις του Τελωνειακού Κώδικα, με την οποία παραπέμφθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας. Για την υπόθεση ενημερώθηκε και το ΣΔΟΕ που διενεργεί παράλληλη έρευνα για τις φορολογικές παραβάσεις του δράστη.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης