ΟΑΣΑ: Συστάσεις στον οδηγό του λεωφορείου που κατέβασε την τυφλή επιβάτιδα

ΟΑΣΑ: Συστάσεις στον οδηγό του λεωφορείου που κατέβασε την τυφλή επιβάτιδα

Περιστατικό που «τραυματίζει την ευαισθησία κάθε ανθρώπου και συνολικά της κοινωνίας» χαρακτήρισε το επεισόδιο ο πρόεδρος του οργανισμού

ΟΑΣΑ: Συστάσεις στον οδηγό του λεωφορείου που κατέβασε την τυφλή επιβάτιδα
Περιστατικό που «τραυματίζει την ευαισθησία κάθε ανθρώπου και συνολικά της κοινωνίας» χαρακτήρισε το επεισόδιο με πρωταγωνιστή έναν οδηγό λεωφορείου, ο οποίος την περασμένη Δευτέρα ζήτησε από τυφλή επιβάτη να κατέβει από το όχημα μαζί με τον σκύλο-οδηγό τη
ς,  ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ Τάσος Ταστάνης.

Κλείσιμο
Σε σημερινές του δηλώσεις, ο κ. Ταστάνης εξέφρασε την λύπη του για το συμβάν, τονίζοντας ότι έγιναν από την πρώτη στιγμή αυστηρές συστάσεις στον οδηγό που προέβη σε αυτήν την αδικαιολόγητη πράξη.

Ο πρόεδρος του ΟΑΣΑ διαβεβαίωσε ότι η νέα διοίκηση του οργανισμού θέτει ως πρώτη προτεραιότητα την καθολική προσβασιμότητα του συνόλου των πολιτών στα δημόσια Μέσα Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα στα άτομα με αναπηρία.

Ο ΟΑΣΑ βρίσκεται σε διαρκή διαβούλευση με τους φορείς, «ώστε να σχεδιαστεί, να δημιουργηθεί και να τεθεί σύντομα σε εφαρμογή ένα πρόγραμμα δράσεων που θα αίρει όλα αυτά τα εμπόδια και θα κάνει ανθρώπινες, φιλικές και προσβάσιμες τις αστικές συγκοινωνίες στα άτομα με αναπηρία» τόνισε ο κ. Ταστάνης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης