Μεσολόγγι: Άρπαξαν εξωλέμβια μηχανή μέσα από το συνεργείο

Μεσολόγγι: Άρπαξαν εξωλέμβια μηχανή μέσα από το συνεργείο

Τα οργανωμένα κυκλώματα έκαναν την επανεμφάνισή τους

Μεσολόγγι: Άρπαξαν εξωλέμβια μηχανή μέσα από το συνεργείο
Την επανεμφάνισή τους φαίνεται πως έκαναν στο Μεσολόγγι τα οργανωμένα κυκλώματα κακοποιών που κλέβουν εξωλέμβιες μηχανές και τις μεταπωλούν στο εξωτερικό με πλαστά πιστοποιητικά, αφού πρώτα παραποιήσουν τους αριθμούς σειράς ώστε να μην αναγνωρίζονται.

Μετά τα αλλεπάλληλα κρούσματα των προηγούμενων ετών, κυρίως στη Ναύπακτο και άλλα λιμάνια της ευρύτερης περιοχής, άγνωστοι διέρρηξαν ένα φανοποιείο στο Μεσολόγγι και άρπαξαν μια εξωλέμβια μηχανή που βρισκόταν εκεί για επισκευή. Οι δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από την Ασφάλεια, πήραν ακόμη μαζί τους διάφορα εργαλεία και ζάντες οχημάτων.

Κλείσιμο
*** «Έγδυσε» το αυτοκίνητο ενός κατοίκου της Τρίπολης και πούλησε τα εξαρτήματά του, ένας 29χρονος Έλληνας. Η κλοπή έγινε πριν από 20 ημέρες και εξιχνιάστηκε από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφαλείας, οι οποίοι ανακάλυψαν και τον αγοραστή των κλοπιμαίων. Πρόκειται για έναν 34χρονο που κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, αλλά κανείς από τους δυο δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης