Έκρυβε 5.000 κροτίδες στο σπίτι και το Ι.Χ. του

Έκρυβε 5.000 κροτίδες στο σπίτι και το Ι.Χ. του

Θα διοχέτευε σε μαγαζιά του Ηρακλείου και ιδιώτες, κυρίως μικρά παιδιά, χιλιάδες κροτίδες ένας νεαρός που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της πώλησης επικίνδυνων πυροτεχνημάτων

Έκρυβε 5.000 κροτίδες στο σπίτι και το Ι.Χ. του
Θα διοχέτευε σε μαγαζιά του Ηρακλείου και ιδιώτες, κυρίως μικρά παιδιά, χιλιάδες κροτίδες ένας νεαρός που εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. στο πλαίσιο ελέγχων για την αντιμετώπιση της πώλησης επικίνδυνων πυροτεχνημάτων.

Στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 22χρονος Έλληνας, βρέθηκαν 2.520 κροτίδες κι έτσι συνελήφθη και προσήχθη στην Ασφάλεια για την προανάκριση. Στη συνέχεια, οι αστυνομικοί ερεύνησαν και το σπίτι του, όπου ανακάλυψαν άλλες 2.521 κροτίδες, που επίσης κατασχέθηκαν. Ο νεαρός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου κατηγορούμενος για παραβάσεις του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας.

Κλείσιμο
*** Όχι μόνο στο σπίτι του, αλλά και στο χώρο εργασίας του, έκρυβε εκατοντάδες κροτίδες που ετοιμαζόταν να «σπρώξει» στην παράνομη αγορά ένας 26χρονος στο Ρέθυμνο. Οι δυο χώροι ερευνήθηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας και της Ο.Π.Κ.Ε., που κατέσχεσαν συνολικά 1.381 κροτίδες και συνέλαβαν τον 26χρονο ο οποίος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου

*** Πατέρας και γιός συνελήφθησαν στο Λουτράκι για διαφορετικές αιτίες, όταν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έκαναν έρευνες στο αυτοκίνητο που επέβαιναν και στα σπίτια τους. Αρχικά, κατέσχεσαν 217 κροτίδες που κατείχε ο 30χρονος και στη συνέχεια μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης που είχε πάνω του ο 56χρονος πατέρας του, καθώς και 1.550 ευρώ που θεωρήθηκε ότι προέρχονταν από παράνομες δραστηριότητες. 

Και οι δυο οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου με κατηγορίες για παράβαση του νόμου περί ειδών πυροτεχνίας και του νόμου περί ναρκωτικών αντίστοιχα. Στον ίδιο εισαγγελέα παραπέμφθηκε και ένας 26χρονος Αλβανός, στην κατοχή του οποίου οι αστυνομικοί κατέσχεσαν 64 κροτίδες.

*** Στο Αργοστόλι συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κεφαλληνίας η 52χρονη νόμιμη εκπρόσωπος μιας εμπορικής επιχείρησης, όταν οι άνδρες της Ασφαλείας έκαναν έρευνα κα διαπιστώθηκε ότι διέθετε προς πώληση 3.838 «σκορδάκια», «σβούρες», κροτίδες και άλλα παιδικά αθύρματα τα οποία κατασχέθηκαν.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης