Αδέλφια τρύγησαν ενάμισι κιλό χασίς από τη φυτεία τους!

Αδέλφια τρύγησαν ενάμισι κιλό χασίς από τη φυτεία τους!

Οι δράστες είχαν ακόμη στην κατοχή τους 181 σπόρους κάνναβης με τους οποίους σκόπευαν να επεκτείνουν τη φυτεία

Αδέλφια τρύγησαν ενάμισι κιλό χασίς από τη φυτεία τους!
Μόλις έξι δενδρύλλια κάνναβης ύψους ενός μέτρου αριθμούσε η μίνι χασισοφυτεία που καλλιεργούσαν δυο αδέλφια ηλικίας 44 και 52 χρόνων στην αυλή του σπιτιού του δεύτερου σε περιοχή της Πέλλας, αλλά είχαν σημαντική παραγωγή που σκόπευαν να πουλήσουν.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Έδεσσας που έκαναν έρευνες στα σπίτια των δυο αδελφών, βρήκαν τα χασισόδεντρα και εννέα συσκευασίες που περιείχαν συνολικά ένα κιλό και 603,3 γραμμάρια κάνναβης. Οι δράστες είχαν ακόμη στην κατοχή τους 181 σπόρους κάνναβης με τους οποίους σκόπευαν να επεκτείνουν τη φυτεία! Και οι δυο παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Έδεσσας κατηγορούμενοι για κατοχή και καλλιέργεια ναρκωτικών.

Κλείσιμο
*** Στα Ιωάννινα, συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών ένας 43χρονος μετά από έρευνα που έγινε στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκαν πέντε συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 52,7 γραμμαρίων και ένα σπρέι πιπεριού. Ο εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων του απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή ναρκωτικών με σκοπό τη διακίνηση και παράνομη οπλοκατοχή, ενώ οι αστυνομικοί διενεργούν προανάκριση για να διαλευκάνουν πλήρως τη δράση του.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης