«Πιστολέρο» συνελήφθησαν σε Αμαλιάδα και Ηγουμενίτσα

«Πιστολέρο» συνελήφθησαν σε Αμαλιάδα και Ηγουμενίτσα

Ένας 46χρονος από τον Πύργο άρχισε τις... μπαλωθιές για να φοβερίσει έναν 60χρονο από την Πάτρα

«Πιστολέρο» συνελήφθησαν σε Αμαλιάδα και Ηγουμενίτσα
Απροσδόκητη τροπή πήρε η φραστική αντιπαράθεση μεταξύ δυο ανδρών που καυγάδισαν έντονα, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, όταν συναντήθηκαν σε αγροτική περιοχή στον Κόροιβο Αμαλιάδας. Ο ένας από αυτούς έβγαλε όπλα και άρχισε τις... μπαλωθιές για να τρομοκρατήσει τον άλλο!

Ο 46χρονος δράστης από τον Πύργο πυροβόλησε τρεις φορές στον αέρα και στη συνέχεια έφυγε τρέχοντας, για να συλληφθεί λίγο αργότερα από άνδρες της Ασφάλειας που ξεκίνησαν αναζητήσεις μετά την καταγγελία του 60χρονου από την Πάτρα. Ο «πιστολέρο» οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηλείας με κατηγορίες για απειλή και παράνομη οπλοχρησία.

Κλείσιμο
*** Ένας άλλος «πιστολέρο» έδρασε στην κοινότητα Μόρφι της Θεσπρωτίας, όπου «γάζωσε» με τα σκάγια του κυνηγετικού όπλου του ένα καφενείο το οποίο ήταν κλειστό προκαλώντας ζημιές στα τζάμια και την πρόσοψη. Όπως διαπίστωσαν οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ηγουμενίτσας που έκαναν εξερεύνηση του χώρου, ο δράστης πυροβόλησε επτά φορές και οι αντίστοιχοι κάλυκες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν. 

Ο  50χρονος Έλληνας συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας που του άσκησε δίωξη για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων, άσκοπους πυροβολισμούς και φθορά ξένης ιδιοκτησίας, ενώ κατασχέθηκε το κυνηγετικό όπλο για το οποίο δεν διέθετε άδεια κατοχής.

*** Οπλισμένος με ένα κλομπ και έχοντας στην τσέπη μια γεμιστήρα με 12 σφαίρες των 7 mm, ήταν ένας 66χρονος που κυκλοφορούσε στην Ακτή Δυμαίων της Πάτρας και εντοπίστηκε από άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. οι οποίοι τον υπέβαλαν σε έλεγχο. Ο ηλικιωμένος συνελήφθη, ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του, όπου κατασχέθηκε και ένα αεροβόλο και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών  κατηγορούμενος για παράνομη οπλοκατοχή. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης