Αργοστόλι: Πεινασμένοι διαρρήκτες άδειασαν το κυλικείο σχολείου

Αργοστόλι: Πεινασμένοι διαρρήκτες άδειασαν το κυλικείο σχολείου

Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν μέσα στην ταμειακή μηχανή, αλλά «σήκωσαν» και όλα τα τρόφιμα που ήταν αποθηκευμένα στο χώρο

Αργοστόλι: Πεινασμένοι διαρρήκτες άδειασαν το κυλικείο σχολείου
Ούτε... ψίχουλο δεν άφησαν οι «πεινασμένοι» διαρρήκτες που εισέβαλαν στο κυλικείο του 3ου Γυμνάσιου Αργοστολίου παραβιάζοντας την πόρτα! Οι άγνωστοι δράστες άρπαξαν όσα χρήματα βρήκαν μέσα στην ταμειακή μηχανή, αλλά «σήκωσαν» και όλα τα τρόφιμα που ήταν αποθηκευμένα στο χώρο προκαλώντας μεγάλη οικονομική ζημιά στην υπεύθυνη του κυλικείου!

*** Τρεις γυναίκες απασχόλησαν τους εργαζόμενους μιας εμπορικής επιχείρησης στην Κέρκυρα και κατάφεραν να αρπάξουν το πορτοφόλι ενός πελάτη που είχε μέσα 500 ευρώ! Οι δράστιδες ηλικίας 36, 33 και 24 χρόνων συνελήφθησαν από άνδρες της Ασφαλείας και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας με την κατηγορία της κλοπής κατά συναυτουργία.

Κλείσιμο
*** Τα γραφεία μιας επιχείρησης στην Σπάρτη αποπειράθηκε να διαρρήξει μέρα- μεσημέρι ένας 51χρονος Έλληνας, αλλά δεν τα κατάφερε και μάλιστα εντοπίστηκε από αστυνομικούς της Ασφαλείας, συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης