Ήπειρος: Μεγάλη «μπάζα» για ζευγάρι απατεώνων

Ήπειρος: Μεγάλη «μπάζα» για ζευγάρι απατεώνων

Ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου άνδρα - Αναζητείται μία 31χρονη γυναίκα

Ήπειρος: Μεγάλη «μπάζα» για ζευγάρι απατεώνων
Πλούσια έσοδα αποκόμισε ένα ζευγάρι απατεώνων από την... επιδρομή που έκανε στα χωριά του Ζαγορίου στην Ήπειρο! Σε τουλάχιστον δυο περιπτώσεις, ξεγέλασαν ανυποψίαστους ηλικιωμένους που τους έδωσαν σημαντικά χρηματικά ποσά, ενώ δεν δίστασαν και να... κλέψουν τον έναν από αυτούς.

Ωστόσο, το «ντουέτο» δεν ξέφυγε από την τσιμπίδα των αστυνομικών της Ασφάλειας Ιωαννίνων, που ανέλαβαν την έρευνα για τα δυο περιστατικά. Ήδη ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ταυτότητας του 31χρονου άνδρα και σχηματίστηκε δικογραφία για απάτες και κλοπή που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων. Η προανάκριση βρίσκεται σε εξέλιξη για να αναγνωριστεί και η γυναίκα συνεργός του η οποία αναζητείται.

Κλείσιμο
Το ζευγάρι έδρασε την προηγούμενη Τρίτη, αρχικά στο χωριό Πέτρα όπου πλησίασαν έναν ηλικιωμένο στην αυλή του σπιτιού του παριστάνοντας τους λογιστές των γιων του και τον έπεισαν ότι όφειλαν χρήματα στην Εφορία, με αποτέλεσμα να τους δώσει 1.000 ευρώ. Αμέσως μετά, οι δράστες πήγαν στην κοινότητα Σίτσαινα Μετσόβου όπου έπεισαν άλλον ένα ηλικιωμένο να τους δώσει 950 ευρώ. Μάλιστα, τον κράτησαν απασχολημένο και κατάφεραν να κλέψουν και άλλα χρήματα από το εσωτερικό του σπιτιού του!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης