Έπιασαν τον τέταρτο δράστη αρπαγής και ληστείας στον Ορχομενό

Έπιασαν τον τέταρτο δράστη αρπαγής και ληστείας στον Ορχομενό

Όπως είχε καταγγείλει το 76χρονο θύμα, την ώρα που οδηγούσε πλησίασε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας άγνωστος με την πρόφαση ότι θέλει να του μιλήσει. Όταν σταμάτησε, όρμησαν μέσα άλλοι τρεις άγνωστοι...

Έπιασαν τον τέταρτο δράστη αρπαγής και ληστείας στον Ορχομενό
Μέσα σε 20 ημέρες εξιχνιάστηκε πλήρως η αρπαγή και ληστεία σε βάρος ενός ηλικιωμένου, που είχε γίνει στις 17 Μαρτίου σε αγροτική περιοχή του Ορχομενού. Μετά τους δυο νεαρούς που είχαν συλληφθεί λίγες ώρες μετά και έναν τρίτο που συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών, έπεσε και ο τέταρτος στα χέρια των αστυνομικών του τοπικού τμήματος.

Πρόκειται για έναν 20χρονο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί στις 31 Μαρτίου από την ανακρίτρια Λιβαδειάς. Ο νεαρός κακοποιός συνελήφθη στον Ορχομενό και ήδη οδηγήθηκε στην ανακρίτρια, από την οποία πήρε προθεσμία για να απολογηθεί. Πριν από λίγες ημέρες, είχε συλληφθεί από αστυνομικούς της Ασφαλείας Λιβαδειάς πάνω σε αλισβερίσι ναρκωτικών ένας 18χρονος συνεργός του, που επίσης αναζητούνταν με ένταλμα σύλληψης για τη ληστεία.

Κλείσιμο
Όπως είχε καταγγείλει το 76χρονο θύμα, την ώρα που οδηγούσε πλησίασε το Ι.Χ. αυτοκίνητό του ένας άγνωστος με την πρόφαση ότι θέλει να του μιλήσει. Όταν σταμάτησε, όρμησαν μέσα άλλοι τρεις άγνωστοι, τον ακινητοποίησαν και τον έβαλαν στα πίσω καθίσματα! Στη συνέχεια, τον οδήγησαν σε ερημική περιοχή, όπου άρπαξαν όσα χρήματα και προσωπικά αντικείμενα είχε και τον εγκατέλειψαν αφήνοντάς του το αυτοκίνητο! Αμέσως ξεκίνησαν προσαγωγές υπόπτων και ο ηλικιωμένος αναγνώρισε δυο νεαρούς Έλληνες ηλικίας 18 και 19 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν λίγο μετά.

*** Ένταλμα σύλληψης που είχε εκδοθεί από τον ανακριτή Αλεξανδρούπολης για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση με σκοπό την εισαγωγή μεγάλων ποσοτήτων ηρωίνης στη χώρα από την Τουρκία, διότι εκκρεμούσε σε βάρος ενός 49χρονου Αλβανού που εντοπίστηκε κατά την διάρκεια τυπικού ελέγχου στην Κέρκυρα από αστυνομικούς της Ασφαλείας! Ο αλλοδαπός συνελήφθη και διατάχθηκε η μεταγωγή του στην Αλεξανδρούπολη, όπου θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης